Prostituáltnak állt a tengerbiológus lány

szex prostituált munka diákhitel egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tengerbiológus végzettsége van, de képtelen visszafizetni a diákhitelét, ezért prostituálnak állt a brit Louise.

Korábban már írtunk olyan egyetemistákról, aki bevallották, azért, hogy fizetni tudják tandíjukat, pénzért szexelnek. Most egy tengerbiológus lány osztotta meg történetét a nagyvilággal, a brit Louise-szal a BBC készített interjút.

A lány elmondta, prostituáltként forintra átszámítva több mint 300 ezret keres havonta, amellyel sokkal könnyebb visszafizetnie a korábban felvett diákhitelét, mintha bármilyen más munkát végezne.

Úgy véli, ez a saját maga döntése, szeretné, ha anyagi helyzete stabil lenne és nem akar minimálbérért gürizni. Mint mondja, számára az anyagi biztonság mindennél fontosabb és így legalább normál körülmények között élheti mindennapjait.

Pilát Gábor: "Az élet szeretet, és a szeretet az élet"http://www.life.hu/intim/20180417-pilat-gabor-a-felelem-megismereserol.htmlHáborúban ölni erény, békében a legnagyobb bűn. Cselekedeteink jók és rosszak, bűnösek és magasztosak, és még vagy százfélék lehetnek, de mindig a szeretet vezérli őket. A vágyat az én szeretete, a tudni akarást az igazság szeretete motiválja. Az ember tettei viszont minden esetben láthatóvá teszi a kötelékeit. IntimOrigoA strandon kapta le a bikinifelsőjét Mel Bhttp://www.life.hu/intim/20180420-a-strandon-kapta-le-a-bikinifelsojet-mel-b-spice-girls.htmlMel B egyik legjobb barátjával ugrott le napozni Kaliforniába, ahol nem szégyenlősködött: lekapta bikinije felső részét is. Intim--Aprócska tangában szelfizett Heidi Klum: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180420-aprocska-tangaban-szelfizett-heidi-klum-foto.htmlCsak egy falatnyi tanga takarja Heidi Klum fenekét a modell legfrissebb fotóján. Intim--Alexandra Kefren eladta szüzességét, kitálalt az igazságrólhttp://www.life.hu/intim/20180419-aleexandra-kefren-eladta-szuzesseget-kitalalt-az-igazsagrol.html700 millió forintért kelt el 2016-ben Aleexandra Kefren szüzessége, akivel azóta megfordult a világ. Kitálalt az igazságról, hazugság volt a története, csúnyán kihasználta egy escort cég. Intim--Gweneth Lee általában nős férfiak szeretője, akik körbeutaztatják a világbanhttp://www.life.hu/intim/20180419-gweneth-lee-altalaban-nos-ferfiak-szeretoje-akik-korbeutaztatjak-a-vilagban.htmlHa a férfiak utaznak, Gweneth Lee is utazik, akit akár hivatásos szeretőnek is nevezhetnénk, de tulajdonképpen pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Saját elmondása szerint több mint 100 nős férfival volt már dogla, akik kifizették utazásait a világ körül. Intim--Turisták dobták le a ruháikat a természet lágy ölén: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180419-turistak-dobtak-le-a-ruhaikat-a-termeszet-lagy-olen-fotok.htmlPucér turisták a természet lágy ölén: ilyen fotókat oszt meg a Get Naked Australia, azaz a „Meztelenkedj, Ausztrália" nevű Instagram oldal. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.