Mádai Vivien habok között mutatta meg a testét

Playboy szexi kád fürdőruha Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien bevállalt egy szexi fotózást: egy fürdőkádban, habok között kapták lencsevégre a csinos műsorvezetőt.

A Playboy számára készítettek Mádai Vivienről egy pikáns fotósorozatot. A csinos műsorvezető azonban szégyenlős nő révén ezúttal sem szabadult meg minden ruhájától, a képeken egy hófehér fürdőruhában látható, amint épp habfürdőt vesz.

Elsődleges és másodlagos szexuális jegyek nem fognak látszani, ez egy nagyon klassz és szexi fotózás lesz, de nem akartuk levetkőztetni, tudjuk, hogy ő egy komolyabb hölgy ennél" – nyilatkozta a magazin főszerkesztője, Bús István.

A sztáranyuka a TV2 riportereinek elárulta, végre sikerült megtalálnia a lelki egyensúlyát, rendszeresen edz és egészséges életmódot folytat. Mint mondja, párjával előbb-utóbb újra belevágnak a babaprojektbe is.

Természetesen én nagyon szeretnék kistestvért Zéninek, de azt gondolom, hogy erre nem a mostani időszak a legmegfelelőbb. Napirenden van, de még nem most." - árulta el Mádai Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.