Pilát Gábor: "Amikor fáj a szeretet"

Forrás: Shutterstoc -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha úgy érzed, mindenki szeret,  tedd le egy kicsit az ezoterikus könyveket.

Hiábavaló próbálkozás is lenne megkapni mindenkinek a szeretetét, de még nagyobb hiba lenne, ha magadat nem szeretnéd maximálisan. Nem az önimádatról beszélek, ugyanis az nem az életet élteti, hanem a véget sürgeti.

Sok esetben mások szeretete határozza meg a boldogságérzetünket.

Ha úgy érzed, mindenki szeret, tedd le egy kicsit az ezoterikus könyveket Forrás: Shutterstock

A boldogság iránti vágy azonban fájdalmat teremt, amikor azt nem kapjuk meg, így a boldogság hamar a fájdalom csírájává válik. A fájdalomtól megfogant és született vágy a fájdalomban keresi a beteljesedést, és minden bizonnyal a fájdalomban is ér véget.

Amikor egy szerző nem hisz az írása igazságában, az olvasók se fognak. Amennyiben valaki nem szereti önmagát, biztosan kevesebbet fog belőle kapni másoktól, még akkor is, ha erre vágyik.

A világot sem tudod megmenteni, mielőtt magadat megmentenéd, úgyhogy ne legyen kétséged afelől, hogy a szeretet te magad vagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.