Illegális orgiát lepleztek le Thaiföldön - rajtakapták a vendégeket: videó (18+)

Forrás: Shutterstock -
hotel Thaiföld szex orgia felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Illegális orgiát lepleztek le Thaiföldön a rendőrök, több tucat férfit és nőt találtak a szállodában, amelynek egy szintjén teljes egészében csak szexeltek.

Drámai felvételek mutatják be azt a pillanatot, amikor a thai rendőrök lecsaptak egy szexhotel illegális orgiájára. Összesen 18 férfit kaptak rajta fiatal lányokkal, egyértelmű helyzetben. Az orgiában résztvevők törölközővel takarták el intim területeiket, a vendégek között volt brit, amerikai, német, kanadai, ausztrál, orosz maláj és kínai férfi is. Mindegyiküket kikérdezték, így derült ki, hogy egyetlen éjszaka 12 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül, ezért pedig korlátlan élvezetek állnak a rendelkezésükre.

Illegális orgia kellős közepére érkeztek a rendőrök - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy ezekre az illegális orgiákra előre kellett regisztrálni, és csak vegyespárok vehettek részt.
A The Tulip hotel 53 éves kínai tulajdonosát, Sheng Liao Yangot letartóztatták, hiszen törvénybe ütközik a szexpartik szervezése, de egyébként a hotel üzemeltetésére sem volt engedélye. A vendéglő egy teljes emelete szolgált a privát partik lebonyolítására, ahol mindenféle szexuális játékszert, óvszert, síkosítót találtak szétszórva. A személyzet három tagja szintén az emeleten tartózkodott, ők szolgálták ki a vendégeket, de a szexuális játékokban is részt kellett venniük - írja a Mirror.

Emily Ratajkowski meztelen fotót osztott meg közösségi oldalán (18+)http://www.life.hu/intim/20180424-emily-ratajkowski-meztelen-fotot-osztott-meg-kozossegi-oldalan-18.htmlA 26 éves modell, Emily Ratajkowski minden ruháját ledobta, és közösségi oldalára töltött fel egy olyan fotót, melyen formás kebleit is mindössze csak keze takarja. IntimOrigoKiderült, hogy a férfiak a szőkéket vagy a barnákat szeretik jobbanhttp://www.life.hu/intim/20180424-kiderult-hogy-a-ferfiak-a-szokeket-vagy-a-barnakat-szeretik-jobban.htmlEgy új kutatásban azt próbálták kideríteni, hogy a férfiak a világosabb, vagy éppen a sötétebb hajú lányokat kedvelik. Íme, az eredmény.IntimThinkstockFarkasházi Réka feneke helyett, egy dublőrt láttak a nézők a kék tangábanhttp://www.life.hu/intim/20180424-farkashazi-reka-feneke-helyett-egy-dublort-lattak-a-nezok-a-kek-tangaban.htmlIntim jelenetnek lehettek tanúi A Tanár című sorozat nézői az előző adásban, ugyanis Farkasházi Réka és Nagy Ervin egy forró éjszakát töltöttek együtt. Azonban kiderült egy kis turpisság: a kék tanga bugyiban nem a színésznő fenekét láthattuk, hanem egy dublőrét. Intim--Fával szexelt a nyílt utcán egy fiatal nő: videóhttp://www.life.hu/intim/20180423-faval-szexelt-a-nyilt-utcan-egy-fiatal-no-video.htmlEgy fiatal nő fával szexelt, a nyílt utcán. Senki sem zavarta. IntimOrigoAktfotók készültek Larion Zoérólhttp://www.life.hu/intim/20180423-aktfotok-keszultek-larion-zoerol-muller-attila.htmlLarion Zoé ismét ledobta a ruháit és művészi aktfotókhoz állt modellt. Intim--Egyre több a Youtube-on a kemény pornó, rajzfilmnek álcázzák őket (18+)http://www.life.hu/intim/20180422-egyre-tobb-a-youtube-on-a-kemeny-porno-rajzfilmnek-alcazzak-oket.htmlÚgy tűnik, a fő célcsoport a gyerekek, ugyanis a nekik szóló rajzfilm-tracklistába kerülnek be a szexfilmek, szintén animációs filmnek álcázva. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.