Nina Agdal meztelenül pózol az ágyban: fotó

modell szexi Nina Agdal meztelen Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyaszült meztelenül mutatta meg formás idomait Leonardo DiCaprio egykori barátnője, Nina Agdal.

Nina Agdal leginkább azzal vált ismertté, hogy egy ideig Leonardo DiCaprio barátnője volt, ma pedig már igen keresett modell és Instagram-oldalát is közel 2 millióan követik.

A szépség most úgy döntött, minden ruhát ledob magáról és anyaszült meztelenül mutatja meg tökéletes testét. Friss fotóján egy ágyban fekszik, csupán egy magassarkú cipő van rajta és csábosan néz a kamera felé. A pasik odáig vannak érte, a képre már több mint 100 ezer lájk és megannyi dicsérő hozzászólás érkezett.

#knowyourankles

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs és Majka fogadtak: a squash pályán derül ki, ki szivatja meg a másikathttp://www.life.hu/sztarok/20180427-sebestyen-balazs-es-majka-fogadtak-a-squash-palyan-derul-ki-ki-szivatja-meg-a-masikat.htmlNem mindennapi fogadást kötött Majka és Sebestyén Balázs. A sqash pályán dől el, hogy ki marad alul. A tét igencsak nagy. TV + SztárokOrigoIstenes László régi fotóra bukkant költözködés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-istenes-laszlo-regi-fotora-bukkant-koltozkodes-kozben-gyerek.htmlIstenes László épp költözködik, a pakoláskor pedig rábukkant néhány régi fotóra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAmy Schumert álmában megerőszakolta a barátja: így vesztette el szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-amy-schumert-almaban-megeroszakolta-a-baratja.htmlAmy Schumer őszintén vallott óriási megrázkódtatásáról: álmában erőszakolta meg a saját barátja. Így vesztette el szüzességét. TV + Sztárok--Katalin hercegné fotóját kiretusálták: óriási a felháborodáshttp://www.life.hu/sztarok/20180427-katalin-hercegne-fotojat-kiretusaltakoriasi-a-felhaborodas.htmlBorzalmasan eltorzította Katalin fejét egy ausztrál magazin: kiretusálták az egyébként is tökéletes megjelenésű hercegnét. TV + Sztárok--Zimány Linda nem akar már szingli lenni: reméli nyáron megtalálja az igazithttp://www.life.hu/sztarok/20180427-zimany-linda-nem-akar-mar-szingli-lenni-remeli-nyaron-megtalalja-az-igazit.htmlZimány Linda több mint egy éve nem él párkapcsolatban, de szeretné, ha ez nyár végére megváltozna. Nem akar már szingli lenni, szeretné megtalálni élete párját, akivel gyermeket is vállalhat. TV + SztárokOrigoEva Longoria mindenórás, már hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-eva-longoria-mindenoras-mar-hatalmas-a-pocakja.htmlDecemberben röppent fel a hír, hogy Eva Longoria első gyermekét várja. Alaposan kikerekedett a szexi színésznő, aki bármelyik pillanatban meg is szülhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.