Elizabeth Hurley áttetsző ruhában pózol - mindent megmutat

színésznő mellbimbó ruha Elizabeth Hurley villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant egykori barátnője nem sokat hagyott a képzeletnek.

A szuperszexi Elizabeth 29 éves volt, amikor az Estée Lauder arca lett, de leginkább filmszerepei miatt vált ismertté. Ezek közül a Mike Myers-szel forgatott Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke és az Austin Powers – KicsiKém, valamint A bájkeverő a legismertebb.

Hugh Grant egykori barátnője - akivel 13 évig voltak együtt egészen addig, amíg a színész félre nem lépett egy prostituálttal - ezúttal nem sokat hagyott a képzeletnek, már ami a testi adottságait illeti. Az 53 éves színésznő kirobbanó formában van és ezt nem is rest megmutatni. Ezúttal Instagramjára töltött fel egy fotót, amelyen egy narancssárga, áttetsző ruhában pózol, amely mindent látni enged.

Sunshine Kaftan @elizabethhurleybeach @tagomagoisland #redroom

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

De vajon ki készíthette a szexi fotót? Nemrégien Elizabeth bevallotta, hogy a legbujább képeit 15 éves fia, Damien készíti róla. Bizonyára jó lehet az anya-fia kapcsolat kettejük között...

Pilát Gábor: "Nézz rajta túl!"http://www.life.hu/intim/20180423-pilat-gabor-a-tuljutasrol-tulra-latasrol-felejtesrol-elengedesrol.htmlA világban folyamatos fejlődésnek és történésnek lehetsz szemtanúja. Neked csak annyi a dolgod, hogy mindig készen állj rá, ugyanis a fejlődésben és a történésben te vagy önmagad egyetlen akadálya, és nem a világ. IntimOrigoPilát Gábor: "Amikor fáj a szeretet"http://www.life.hu/intim/20180423-pilat-gabor-a-a-szeretetrol.htmlHa úgy érzed, mindenki szeret, tedd le egy kicsit az ezoterikus könyveket. IntimOrigoSwan Hug – Érints meg! (18+)http://www.life.hu/intim/20180412-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-swan-hug-csiklovibratort-teszt.htmlNem lustálkodott a hosszú hétvége alatt Dóri és Krisztián, ehelyett a takarót gyűrték legújabb szerzeményükkel! A Swan Hug a klasszikus csiklókaros vibrátorok erényeit ötvözi egy eddig még sehol nem látott irányítási móddal. Izgalommal vártuk, hogyan működik az újítás a gyakorlatban. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1960-as évek és Twiggyhttp://www.life.hu/intim/20180403-regi-idok-szexszimbolumai-1960-as-evek-es-twiggy.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1960-as évek szexuális forradalmába és divatvilágába látogatunk el. IntimOrigoWomanizer InsideOut – Kívül-belül megnyerő (18+)http://www.life.hu/intim/20180226-womanizer-insideout-uj-generacios-szexualis-segedeszkoz-teszt.htmlTesztelő párosunk ezúttal a méltán népszerű Womanizer termékcsalád legújabb tagjával töltött el néhány kellemes napot. Lássuk hát, Dóri és Krisztián hogyan vélekedtek a sikervárományos újdonságról! IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: a 20. század eleje és Mata Harihttp://www.life.hu/intim/20180105-mata-hari-regi-idok-szexszimbolumai.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben a 20. század elejének leghíresebb és legcsábítóbb kémnője következik. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.