Ezt gondolják a nők a kétkezi munkát végző férfiakról

Forrás: MTI/Beliczay László -
munka kapcsolat férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak egy része szentül hiszi, hogy csak akkor rúghatnak labdába egy nőnél, ha bőven van mit a tejbe aprítaniuk. Ez azonban csak részben igaz, ráadásul durva általánosítás, mint ahogyan az is, hogy a csajok nem vonzódnak a kétkezi munkát végző férfiakhoz. 

A Ripost egy fórum nyomán szedett össze jónéhány véleményt arról, hogy igaz-e, hogy a kétkezi munkából élő férfiaknak sokkal nehezebb az ismerkedés. Kommentek:

Nem minden nő pénzéhes. A férjem évtizedek óta kétkezi munkából él, és soha nem szégyelltem, hogy durvább a keze, mint másoknak.

Nem értem, honnan veszik az emberek, hogy a kétkezi munkás csóró, ma többet keres egy kőműves, mint egy tanár.

Az olyan nővel nem szabad leállni, aki nem boldog egy melós mellett. Nőként mondom: az csak a pénzbe szerelmes.

Nagyon vonzanak a kétkezi munkát végző pasik. Erősek, izmosak, tudják, mit akarnak...

Forrás: MTI/Beliczay László

A melósoknak általában durva és koszos a keze, a ruhája, és a nap végére nincs rózsaillatuk. Barátnak elfogadnám, de párnak...

Számomra sokkal izgalmasabbak a kétkezi munkások, mint az irodakukacok. Utóbbiak nekem sótlannak tűntek mindig is, meg mintha fogalmuk se lenne a valóságról. Egy melós két lábbal a földön áll.

Én nem járnék melóssal. Egy dolog, hogy a szerelem számít, a pénz nem, de ezzel nem tudod megetetni a gyerekeidet. A nélkülözés a legjobb kapcsolatot is tönkreteszi.

Nem nézek le senkit, de egy diplomás nő és egy melós soha nem értenék meg egymást. Túl nagy közöttük a különbség. Miről beszélgetnének?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.