Furcsa üzenetet kapott szomszédaitól egy pár

szomszéd meztelenkedés üzenet cetli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös cetlit kapott szomszédaitól egy brit pár: azt írták nekik, már elegük van a meztelenkedéseikből, fel fogják őket jelenteni szeméremsértésért.

Igencsak meglepődött az a Newcastle-i pár, akik nemrég egy cetlit találtak az ajtójuk előtt. Jay-nek és Karinnak a szomszédaik üzentek, méghozzá nem épp kedves szavakkal:

Legyetek szívesen behúzni a függönyt, ha öltöztök. Elegünk van már belőle, hogy folyton a nagy feneket, a nagy melleket és a kis kukit látjuk. Fel fogunk jelenteni benneteket szeméremsértésért. A szomszéd."

Our neighbours clearly think very highly of us must of had the heating off @karinstoneagram #littlewilly #bigarse #bigboobs

Jay Stone (@jaystoneagram) által megosztott bejegyzés,

A párt azért is döbbentette meg az üzenet, mert elmondásuk szerint teljesen normális életet élnek, és inkább ők érzik úgy, hogy a szomszédaik kukkolják őket.

A cetlit egyébként lefotózták, feltöltötték a közösségi oldalra és már számtalan ötletet kaptak, hogyan vághatnának vissza a furcsa szomszédoknak. Volt, aki azt ajánlotta nekik, készítsenek egy tánckoreográfiát meztelenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.