Gábor Zsazsa dildókat tartott szerkényében, most találták meg (18+)

Forrás: Northfoto -
házasság szex szekrény önkielégítés dildó Gábor Zsazsa árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárvereztette Gábor Zsazsa hagyatékát férje, Frédéric von Anhalt, a hálószobaszekrényük zárt részében azonban meglepő dolgokra bukkantak. Dildó került elő ugyanis abból a fiókból, amelyet Gábor Zsazsa zárva tartott. 

A német Bild magazin cikkezett arról, hogy miután Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalt elárvereztette felesége hagyatékát, meglepő dolgot találtak abban a szekrényben, mely a hálószobájukban volt.

Gábor Zsazsa dildókat tartott szerkényében Forrás: Northfoto

A lap azt írja, hogy a szekrény egy részét a színésznő mindigis zárva tartotta, a kulcs hollétére pedig soha nem derült fény. Az árveréskor azonban kinyitották, és ledöbbentek azon, ami a szemük elé tárult. Dildóra bukkantak a fiókban, ám az özvegy azt mondja, Gábor Zsazsa házasságuk alatt soha nem használta az eszközöket, bizonyára csak akkor, amikor még Hilton-feleség volt, azaz az 1940-es években.

Ez pedig azt jelenti, hogy muzeális értékű szexjátékokat találtak, ami már több mint 70 éves.

A fiók tartalmáról készült fotót itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.