A legnagyobb orgia világrekordját készülnek megdönteni (18+)

Forrás: Shutterstock -
szvinger szex intim orgia világrekord felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig több mint 10 év telt el azóta, hogy felállították az orgiázás világrekordját, ahol 500 ember szexelt, ám most még ennél is nagyobb hancúrra készülnek egy szvingerklub tagjai, akik a szabad szerelmet hirdetik. 

A Menage Life egy olyan szervezet, amely a szabad szerelmet hirdeti. Ők szeretnék most megdönteni az orgiázás világrekordját, melyet egyébként 2007-ben állítottak fel és 500 ember élvezte együtt a testi örömöket.

Most még nagyobb orgiára lehet számítani, az eseményt Sin City 8-ra keresztelték és június 2-án tartják majd Las Vegas-ban.

Hatalmas orgiára készülnek Forrás: Shutterstock

A Metro cikkéből kiderül, hogy a pároknak a "nevezési díj" 145 fontba, azaz 52 ezer forintba kerül majd, az egyedülálló nőknek pedig mindössze 18 fontot, azaz 6500 forintot kell letennie az asztalra. Az egyedülálló férfiak számára rossz hírünk van, ők ugyanis nem csatlakozhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.