A hosszú lábakat vonzóbbnak találják a nők

Forrás: Thinkstock -
nők vonzó végtag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dologra világított rá egy új kutatás, mely során azt vizsgálták, mit találnak a nők a legvonzóbbnak egy férfiban: köze van a hosszúsághoz.

Ha fel kellene sorolni, hogy mit találhat egy nő vonzónak egy férfiban, nem lenne nehéz dolgunk, de a jó humorérzéken, a kidolgozott izomzaton, vagy az ápolt frizurán kívül is van olyan külső tulajdonság, ami nagyon fontos a nők számára. Ezt állítja legalábbis egy új kutatás.

Ezt találják a nők vonzónak egy férfiban Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy a nőknek igenis számít a méret, de nem a hímvessző hosszúsága, vagy a pénztárca vastagsága érdekli őket, hanem a végtagok mérete, pontosabban a lábaké! Úgy tűnik, hogy a hosszabb lábú férfiak sokkal vonzóbbak a nők számára, mert erőt, egészséget és sikerességet sugároznak.

A Cambridge-i Egyetem 341 nőt vont be a kutatásba, akiknek valós férfiak fotóit mutatták meg, a hölgyek pedig értékelték az erősebbik nem képviselőit tulajdonságaik alapján. A hosszú végtagok nyerték el a nők tetszését, a rövid lábúakat kevésbé gondolták egészségesnek - írja a Daily Star.

Sonia Sieff fotóművész érzéki aktjai az Instagramon (18+)http://www.life.hu/intim/20180520-sonia-sieff-fotomuvesz-erzeki-aktjai-az-instagramon.htmlSonia Sieffnek már az édesapja is híres fotóművész volt. Nem csak aktokat fotóznak, de talán azok a legismertebbek, Sonia felvételei nemrégiben kötetben is megjelentek. IntimOrigoWomanizer Delight Box – Nászajándék? Pipa!http://www.life.hu/intim/20180516-womanizer-delight-box-szexualis-segedeszkoz-diszdoboz.htmlLeánybúcsúk, esküvők közeledtével gyakorta elhangzik a mondat: „Na jó, de mit vigyünk ajándékba?" A Mi válaszunk a kérdésre egyértelmű: luxustermékekből álló vibrátorszettet! IntimOrigoRengeteg kellemetlenséggel jár a túl nagy pénisz (18+)http://www.life.hu/intim/20180519-rengeteg-kellemetlenseggel-jar-a-tul-nagy-penisz.htmlA nagy péniszű férfiakat a legtöbben irigylik, de csak azért, mert az átlagos mérettel megáldottak nem is tudják, ők a szerencsések. Egy szexterapeuta elmondta, pontosan mivel is jár, ha valakinek nagy, azaz túl nagy, akár 20 centis hímtagja van. Intim--Vőlegénye péniszéről küldött képet családjának a menyasszony (18+)http://www.life.hu/intim/20180518-volegenye-peniszerol-kuldott-kepet-csaladjanak-a-menyasszony-18.htmlEljegyzési gyűrűjéről akart fotót küldeni családjának egy nő, ám a képből "live photo" lett, azaz egy 3 másodperces minivideót küldött, amelyben újdönsült vőlegénye pénisze is felbukkan. IntimOrigoVibrátort fejlesztettek ki férfiak számára (18+)http://www.life.hu/intim/20180518-vibratort-fejlesztettek-ki-ferfiak-szamara.htmlErősebb, gyorsabb és hosszabb orgazmust ígér az a cég, amely a férfiak számára fejlesztett ki vibrátort. IntimOrigoÍgy maszturbálnak a nők és a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20180518-igy-maszturbalnak-a-nok-es-a-ferfiak.htmlEgy friss felmérés kiderítette, mi indítja be a nőket és a férfiakat, és mit csinálnak maszturbálás közben. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.