Tampon nélkül úszott menstruációja alatt egy édesanya

úszás tampon menstruáció vérzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Menstruációja utolsó napjaiban tampon nélkül úszott a medencében egy édesanya. Voltak, akik egyetértettek vele, néhányan pedig egyértelműen helytelennek tartották, hogy mindenféle védelem nélkül ússzon valaki a kritikus napokon. 

Egy édesanya minden pénteken úszni indul párjával és gyermekükkel, azonban megesett, hogy az úszás ugyanarra az időpontra esett, mint a mesztruációja. A ciklusa egyik utolsó, ötödik napján úgy döntött, hogy tampon nélkül úszik a medencében, ezt pedig testvérének is elmesélte, aki szerint ez rossz döntés volt - írja a Mirror.

Úgy döntött, felteszi a kérdést a Mumsneten is, ahol vegyes válaszokat kapott. Volt, aki szerint elfogadható, hogy valaki a menstruációja utolsó napjaiban, amikor már csak néhány csepp vér távozik a szervezetből, tampon nélkül merészkedjen a medencébe.

Úszni vagy nem úszni menstruáció alatt? Forrás: Shutterstock

Az édesanya szerint bizonyos kényelmetlenségeket is okoz a tampon viselése a vízben. Mint mondta: nála kissé megszívja magát vízzel.

Voltak, akik rávilágítottak arra, hogy senki nem szeretné az arcán érezni a medencében más testváladékát, és azon a véleményen voltak, hogy tampon, menstruációs csésze vagy speciális fürdőruha nélkül nem szabad a vízbe menni.

Pilát Gábor: "Amint nem tudja biztosítani a jó társaságot, a kielégítő nemi életet és az érzelmi szükségleteket, meginog"http://www.life.hu/intim/20180523-pilat-gabor-egy-fedel-alatt-megis-kulon.htmlAz orvostudomány a fogamzásgátlással bizonyos értelemben legalább annyira törölte el akövetkezményeket, mint amennyire a technika eszeveszett fejlődése felborította a férj és afeleség hagyományos szerepköreit. IntimOrigoA hosszú lábakat vonzóbbnak találják a nőkhttp://www.life.hu/intim/20180521-a-hosszu-labakat-vonzobbnak-talaljak-a-nok.htmlÉrdekes dologra világított rá egy új kutatás, mely során azt vizsgálták, mit találnak a nők a legvonzóbbnak egy férfiban: köze van a hosszúsághoz. IntimThinkstockSonia Sieff fotóművész érzéki aktjai az Instagramon (18+)http://www.life.hu/intim/20180520-sonia-sieff-fotomuvesz-erzeki-aktjai-az-instagramon.htmlSonia Sieffnek már az édesapja is híres fotóművész volt. Nem csak aktokat fotóznak, de talán azok a legismertebbek, Sonia felvételei nemrégiben kötetben is megjelentek. IntimOrigoWomanizer Delight Box – Nászajándék? Pipa!http://www.life.hu/intim/20180516-womanizer-delight-box-szexualis-segedeszkoz-diszdoboz.htmlLeánybúcsúk, esküvők közeledtével gyakorta elhangzik a mondat: „Na jó, de mit vigyünk ajándékba?" A Mi válaszunk a kérdésre egyértelmű: luxustermékekből álló vibrátorszettet! IntimOrigoRengeteg kellemetlenséggel jár a túl nagy pénisz (18+)http://www.life.hu/intim/20180519-rengeteg-kellemetlenseggel-jar-a-tul-nagy-penisz.htmlA nagy péniszű férfiakat a legtöbben irigylik, de csak azért, mert az átlagos mérettel megáldottak nem is tudják, ők a szerencsések. Egy szexterapeuta elmondta, pontosan mivel is jár, ha valakinek nagy, azaz túl nagy, akár 20 centis hímtagja van. Intim--4 féle illata lehet a női nemi szervnek (18+)http://www.life.hu/intim/20180519-4-fele-illata-lehet-a-noi-nemi-szervnek.htmlA vagina illatát rengeteg dolog befolyásolhatja. Ilyenek például a a testben végbemenő hormonális változások, a verejték, az étkezési szokások, a fehérnemű anyaga, az öblítő, szed-e bármilyen gyógyszert és természetesen az is, milyen gyakran tisztálkodik az illető hölgy. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.