Pilát Gábor: A jövő gyakran a múlt másolata

Forrás: Shutterstock -
személyiség Pilát Gábor bölcsesség álarc Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „persona” latin eredetű szó, amely eredetileg azt az álarcot jelentette, amit az ókori színházban viseltek a színészek, később a szerepre, majd magára a szerepet játszó színészre értették. Nincs különbség, hiszen mind te vagy.

Azonban, ha már nem tetszik a saját álarcod, vagy unod, hogy álarc takarja az arcodat, esetleg nem ad örömet a szerep, amit játszol, változtass rajta, mert ugyan a jövő gyakran a múlt másolata, bármikor jogodban áll felülírni. Egyet viszont ne tegyél: ne harcolj önmagad ellen, mert veszíteni fogsz!

Ha már nem tetszik a saját álarcod, változtass rajta, mert a jövő gyakran a múlt másolata Forrás: Shutterstock

Leértékelheted azt, akit a tükörben látsz, megtámadhatod, sőt, le is köpheted, de ne csodálkozz, ha az élet is leértékel, megtámad és arcul köp.

Magadban hordozod a világ létező összes tulajdonságát, de ezek nem többek, mint a napfényben táncoló porszemek. A fény megvilágítja őket, de nem az okozójuk, és nem is függ tőlük. És minthogy az otthonodban is abban a helyiségben kapcsolod fel a villanyt, ahol látni szeretnél, tedd ezt az életedben is. Jogodban áll, hiszen a fény te magad vagy.

Pilát Gábor: Párválasztás férfiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20180523-pilat-gabor-a-parvalasztasrol-ferfi-szemmel.htmlHét pontban... IntimOrigoPilát Gábor: "Soha ne a végső megoldást várd a neked segítőtől"http://www.life.hu/intim/20180507-pilat-gabor-az-utkeresesrol.htmlAhhoz, hogy betegségtudatod legyen, korábban egészségesnek kellett lenned. Ezért soha ne abetegségtől akarj megszabadulni, sokkal inkább az egészséges állapotodba akarj visszatérni. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1990-es évek és Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20180507-regi-idok-szexszimbolumai-az-1990as-evek-es-kate-moss.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb, egyben utolsó részben az 1990-es évek határokat feszegető divatvilágába látogatunk. IntimOrigoSatisfyer Men – Egy legenda nyomában (18+)http://www.life.hu/intim/20180503-satisfyer-men-maszturbator-teszt-dori-es-krisztian-kiprobalta.htmlHogy mi kell a szexben egy igazi férfinak? Nos, bármi legyen is a válasz erre az örökérvényű kérdésre, azt Rocco Siffredi, minden idők legismertebb férfi pornószínésze egészen biztosan tudja! Lássuk hát, hogyan teljesít a legenda közreműködésével kifejlesztett maszturbátor éles helyzetben! IntimOrigoPilát Gábor: "Ne a tükörképedet keresd, hanem magadat!"http://www.life.hu/intim/20180503-pilat-gabor-az-egoval-elmevel-valo-azonosulasrol.htmlCseréld le az egó rajongását és imádatát az én valódi szeretetére. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1980-as évek és Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/intim/20180502-regi-idok-szexszimbolumai-az-1980as-evek-es-cindy-crawford.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1980-as évekbe és a szupermodellek világába látogatunk el. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.