Tippek azért, hogy késleltesd melleid megereszkedését

Forrás: Shutterstock -
tippek mellek dekoltázs edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen aggódnak amiatt, hogy mellük megereszkedik. Sajnos ezt el kell fogadni, a kor előrehaladtával ez mindenkivel megtörténik. Ugyanakkor tehetünk néhány apóságot annak érdekében, hogy minél tovább feszes maradjon.

Dr. Rebecca Brightman szülész-nőgyógyász a Cosmopolitannak elárulta, a mellek folyamatos változásban vannak. Persze van, akinek gyorsabban, van, akinek lassabban ereszkednek meg, ez nagyban függ a génektől is, valamint attól is, hogy szültünk-e vagy volt-e hirtelen fogyásunk, súlygyarapodásunk.

A szakember adott néhány tippet, amellyel némileg lassíthatunk a megereszkedés folyamatán. Nézzük, melyek ezek!

Vannak apró trükkök, amelyek késleltetik a megereszkedést Forrás: Shutterstock

Viselj a melled formájához illő melltartót

A megfelelően illeszkedő melltartó jó szolgálatot tehet nekünk, ugyanis segít leküzdeni a gravitációt, megakadályozza a duzzadást és csökkenti a menstruáció alatt fellépő kellemetlen érzést.

Viselj sportmelltartót

Ha sportolsz, akkor feltétlenül válts sportmelltartóra. Sokkal kényelmesebb, ráadásul a melleidet sem terheli.

Eddz sokat

A szakember szerint a testmozgás a legjobb dolog, amit tehetünk annak érdekében, hogy ne ereszkedjenek meg a melleink. Érdemes olyan gyakorlatokat is beiktatnod, amelyek serkentik a keringést a mell szöveteiben és növelik a mellizmokat, például a fekvőtámasz. Emellett persze az étkezésre is érdemes odafigyelni, ajánlott a cukros ételek kerülése és néha egy kis jegelés is jót tehet neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.