Félpucérra vetkőzött Michael Jackson lánya, Paris: fotó

HIV-teszt kampány Michael Jackson Paris Jackson félmeztelen life ball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kampány kedvéért félmeztelenre vetkőzött Michael Jackson lánya, Paris.

Michael Jackson lánya, Paris is részt vett a hétvégi bécsi Life Ballon. A híresség nem csak jelenlétével tisztelte meg a jótékonysági eseményt, hanem egy különleges fotózást is bevállalt, amellyel a HIV-szűrés és a biztonságos szex fontosságára hívja fel a figyelmet.

A kampány egyik fotóját már fel is töltötte a közösségi oldalára: félmeztelenül látható, testét pedig olyan szavak borítják, mint például a szabadság, elfogadás vagy épp a szeretet.

NE #lifeball2018

Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--Nagyon meghízott Friderikusz Sándor: fel sem lehet ismerni a legendás tévésthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-nagyon-meghizott-friderikusz-sandor-fel-sem-lehet-ismerni-a-legendas-tevest.htmlRitkán látni mostanában Friderikusz Sándort nyilvános eseményen, Verebes István könyvbemutatójára a napokban azonban ellátogatott. TV + Sztárok--Liptai Claudia rokonai nem kaptak meghívót az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180607-liptai-claudia-rokonai-nem-kaptak-meghivot-az-eskuvon.htmlLiptai Claudia hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének, Pataki Ádámnak. Sokan ünnepelnek majd velük, de a műsorvezető két rokona kimarad a buliból. TV + SztárokOrigoKelemen Anna egy rugós késsel játszadozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kelemen-anna-egy-rugos-kessel-jatszadozott-video.htmlKelemen Annát hasba szúrták: természetesen csak egy játék késsel szórakozott az egykori playmate, de a látvány ettől függetlenül durva.TV + Sztárok--Pikali Gerda és Rékasi Károly keresztszülők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-keresztszulok-lettek.htmlPikali Gerda és Rékasi Károly együtt babázhatnak, ugyanis egy kicsi lány keresztszülei lettek! TV + Sztárok--Life Ball, Bécs: exkluzív interjú az Alcazarralhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-life-ball-becs-exkluziv-interju-az-alcazarral.htmlSvédország egyik legsikeresebb együttese, az Alcazar 2001 és 2004 között több mint 12 millió lemezt értékesített a világon. Talán nincs is olyan, aki ne ismerné leghíresebb slágerüket, a "Crying at the Discoteque"-et. Bár 2011-ban feloszlottak, két évvel később újra összeálltak. A bécsi Life Ballon exkluzív interjút adtak a Life.hu riporterének és elárulták, hogy ugyan többen is kiléptek a csapatból, mások pedig csatlakoztak hozzájuk, a mai napig nagyon összetartóak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.