20 csajozós duma a magyar történelem híres szereplőitől

Forrás: Magyar Nemzeti Múzeum -
csajozás hadvezér történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon hogyan próbálták meg befűzni szívük választottját, vagy épp pillanatnyi vágyuk tárgyát a nagy eleink? Sokat nem tudunk arról, milyen szöveggel nyomult a maga idejében Mátyás király vagy Kossuth Lajos, de most megpróbáltuk elképzelni őket ebben a helyzetben. Figyelem, szigorúan komolytalan tartalom!

(Dózsa György)

Forrás: Wikipédia

(Toldi Miklós)

(Botond vezér)

Forrás: Shutterstock

(Irinyi József)

(Matuska Szilveszter)

Forrás: Magyar Nemzeti Múzeum

(II. József)

Forrás: magyarcimerek.hu

(Horthy Miklós)

(Dugovics Titusz)

Forrás: Wikipedia

(Nagy Lajos)

Forrás: Shutterstock

(Bíró László József)

(III. András)

Forrás: Wikipedia

(II. Lajos)

Forrás: Magyar Országos Levéltár

Pilát Gábor: Semmi nem fogható a hitvesi ágy magányáhozhttp://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-hazassagrol-az-erotikarol-a-valasrol.htmlMinden kornak megvannak a házassággal kapcsolatos szokásjogai, azonban egy dolog sosem változik: semmi nem fogható a hitvesi ágy magányához, miután a vágy kialszik, és a turbékolás véget ér. IntimOrigoPilát Gábor: Hűséget szeretnél, miközben csalszhttp://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-vagyakrol-es-felelmekrol.htmlMinden tetteddel alkotsz és rombolsz. Hosszú életet akarsz, és túleszed magad. Barátságot akarsz, és kihasználod a másikat. Lelki békére vágysz, de egy nyugodt percet nem hagysz magadnak egész nap, amikor leülnél meditálni, vagy egyszerűen csak élvezni a csöndet. Hűséget szeretnél, miközben csalsz. IntimOrigoPilát Gábor: "Jobban jársz, ha nem élvezni akarod az életet, hanem megtapasztalni azt"http://www.life.hu/intim/20180507-pilat-gabor-a-vilag-dualitasarol.htmlAz önismeret nem átruházható tulajdonság. Amennyiben viszont megszerzed, és hű vagymagadhoz, nem félsz többet a valóságtól. Nemhogy könyvekre, még szavakra sem leszszükséged a magadba vezető úton. A szavak ugyanis sosem tudják pontosan közvetíteni ésleírni a valóságot, azt meg kell élned. Olyan hitre sem vagy rászorulva, ami eredményeket várel. IntimOrigoPilát Gábor: "Ne a tükörképedet keresd, hanem magadat!"http://www.life.hu/intim/20180503-pilat-gabor-az-egoval-elmevel-valo-azonosulasrol.htmlCseréld le az egó rajongását és imádatát az én valódi szeretetére. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1980-as évek és Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/intim/20180502-regi-idok-szexszimbolumai-az-1980as-evek-es-cindy-crawford.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1980-as évekbe és a szupermodellek világába látogatunk el. IntimOrigoElizabeth Hurley áttetsző ruhában pózol - mindent megmutathttp://www.life.hu/intim/20180430-az-53-eves-elizabeth-hurley-szineszno-atlatszo-ruhaja-alo-kivillan-a-mellbimboja.htmlHugh Grant egykori barátnője nem sokat hagyott a képzeletnek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.