Újra kiadták a Kámaszútrát

Forrás: Instagram/Victo Ngai -
szex intim felnőtt szexpóz Kámaszútra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kiadása jelent meg a Kámaszútrának, ami egy teljesen más szemlélet alapján készült.

A Kámaszútra már rengeteg kiadásban jelent meg, ám úgy, ahogyan most, még soha. Ezúttal ugyanis egy nő illusztrálta.

Az ősi könyv eredetileg abból a célból készült, hogy a férfiak számára különféle szexpózokat és technikákat mutasson be.

A Kámaszútra új kiadása Forrás: Instagram/Victo Ngai

Most azonban az új verzióban végre a nők szempontjait is figyelembe vették.

Victo Ngaic Los Angeles-i illusztrátor a DailyMailnek elmondta, 25 fekete-fehér illusztrációt készített a műhöz, amelyből egyelőre 750 példányt gyártanak.

Pilát Gábor: A jövő gyakran a múlt másolatahttp://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-az-alracokrol-szerepekrol.htmlA „persona” latin eredetű szó, amely eredetileg azt az álarcot jelentette, amit az ókori színházban viseltek a színészek, később a szerepre, majd magára a szerepet játszó színészre értették. Nincs különbség, hiszen mind te vagy. IntimOrigoA kurtizánok élete: kik voltak a régi idők előkelő örömhölgyei?http://www.life.hu/intim/20180611-mindent-a-kurtizanokrol.htmlA szépségüket és a szexuális szolgáltatásaikat bocsátották áruba, de nem voltak utcalányok, gyakran a társadalom legmagasabb köreiben forogtak és igazi hírességnek számítottak, ám az „erkölcstelen nő” bélyegétől sosem szabadulhattak. De kik, miért és hogyan lettek kurtizánok? IntimOrigoA temetőben, egy sírkövön esett egymásnak a pár (18+)http://www.life.hu/intim/20180612-a-temetoben-egy-sirkovon-esett-egymasnak-a-par.htmlEgy szigorúan felnőtteknek szóló videó terjed az interneten: egy sírkövön szexelő párt kaptak rajta egy angliai temetőben. IntimThinkstockPortugál kebelcsoda lehet a foci vb legszexibb szurkolója: fotókhttp://www.life.hu/intim/20180612-portugal-kebelcsoda-lehet-a-foci-vb-legszexib-szurkoloja-fotok.htmlHatalmas melleivel hódít az Instagramon az a portugál hölgy, aki már alig várja, hogy elkezdődjön a foci vb és szurkolhasson hazájának. IntimOrigoWill Smith lánya, Willow szex közben nyitott rá a szüleirehttp://www.life.hu/intim/20180612-will-smith-lanya-willow-szex-kozben-nyitott-ra-a-szuleire.htmlSzaftos családi történeteket árul el új talkshowjában Will Smith felesége, Jada. Intim--Ezekbe az országokba ne vidd a vibrátorod: börtönbe is kerülhetsz (18+)http://www.life.hu/intim/20180611-ezekbe-az-orszagokba-ne-vidd-a-vibratorod-bortonbe-is-kerulhetsz.htmlA szexjátékok tulajdonosai a börtönt is kockáztatják, ha a nyaralást meg szeretné fűszerezni egy kis rezgéssel. Nem mindenhol megengedett ugyanis ezek a szerkezetek! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.