11 ezer ember villantja meg pucér hátsóját (18+)

fotós meztelen Spencer Tunick fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spencer Tunick fotós azzal vált ismertté, hogy meztelenkedő tömegekről készít fotókat. Most újra akcióba lendült, 11 ezer meztelen feneket szeretne lefényképezni Ausztráliában.

Az akció majdnem meghiúsult, mert a fotós által kiszemelt tetőterasz tulajdonosa nem akart engedélyt adni a használtra. Aztán mégis megegyeztek valahogy, meglesz a fotózás: 11 ezer ember fogja megvillantani pucér fenekét. Vannak, akik több ezer kilométert is utaznak azért, hogy szerepeljenek a fotókon - írta a Blikk az ABC.net nyomán.

Íme, Spencer Tunick korábbi fotói:

The body as socialsculpture. The body as abstraction. @provocareonchapelst

Spencer Tunick (@spencertunick) által megosztott bejegyzés,

Here we go again.

Spencer Tunick (@spencertunick) által megosztott bejegyzés,

Pilát Gábor: Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?http://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-ferfiakrol-es-a-nokrol.htmlSírj, ha úgy érzed, van miért, mert a sírás nem a gyengeség jele, csupán azt mutatja, hogy hagyod magadnak megélni az érzelmeidet. Amíg két sírás közé be tudsz iktatni legalább egy nevetést, addig nincs nagy baj. IntimOrigo20 csajozós duma a magyar történelem híres szereplőitőlhttp://www.life.hu/intim/20180611-csajozos-dumak-a-tortenelem-nagy-alakjaitol.htmlVajon hogyan próbálták meg befűzni szívük választottját, vagy épp pillanatnyi vágyuk tárgyát a nagy eleink? Sokat nem tudunk arról, milyen szöveggel nyomult a maga idejében Mátyás király vagy Kossuth Lajos, de most megpróbáltuk elképzelni őket ebben a helyzetben. Figyelem, szigorúan komolytalan tartalom! IntimFertőzéseket terjeszthet és a impotenciát is okozhat a szexrobothasználat (18+)http://www.life.hu/intim/20180614-fertozeseket-terjeszthet-es-az-impotencianak-sem-tesz-jot-a-szexrobothasznalat-18.htmlSokan úgy gondolják, hogy biztonságos lehet a szexbabát, szexrobotok használata, ám orvosok úgy vélik, majdnem olyan könnyű fertőzéseket elkapni, mintha hagyományos együttlétekről beszélnénk. Ezen felül pedig még impotenciát is okozhat. Intim--Focilabda méretű fenekét videózta Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20180614-focilabda-meretu-feneket-videozta-amber-rose-bikini.htmlAmber Rose ezúttal sem fogta vissza magát: bikiniben mutatta meg focilabda méretű fenekét. Intim--Kate Uptont választották a világ legszexibb nőjévé: fotókhttp://www.life.hu/intim/20180614-kate-uptont-valasztottak-a-vilag-legszexibb-nojeve-fotok.htmlIsmét megválasztották a világ legszexibb nőjét: a megtisztelő címet ezúttal Kate Upton kapta. IntimOrigoJamie Foxxot azzal vádolják, hogy péniszével pofozott meg egy nőt (18+)http://www.life.hu/intim/20180613-jamie-foxxot-azzal-vadoljak-hogy-peniszevel-pofozott-meg-egy-not-18.htmlEgy nő azzal vádolja a Jamie Foxxot, hogy 16 évvel ezelőtt arcon ütötte a péniszével. A színész tagadja, hogy megtörtént az eset. Intim--












Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.