házasság szüzesség szűz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
21 évesen is őrzi szüzességét Courtney Raine modell, akit a YouTube-on és az Instagramon is rengetegen követnek.

Rengetegen imádják Courtney Raine közösségi oldalait, aki kijelentette, a házasságkötésig megőrzi szüzességét. A 21 éves modell állítja, nem ítéli el azokat a nőket, akik azelőtt szexelnek, hogy oltár elé állnának, ugyanakkor példájával szeretne másokat inspirálni.

Like a wildflower, you must allow yourself to grow in all the places people thought you never would.

Courtney Raine (@courtneyraine_) által megosztott bejegyzés,

Úgy véli, a közösségi oldalak, a popkultúra, a tévé és a zene az, ami leginkább arra inspirálják a lányokat, hogy minél előbb veszítsék el szüzességüket. Az interneten keresztül szeretné elérni azokat a középiskolai diákokat, akiket cikiznek amiatt, hogy még nem feküdtek le senkivel.

☕️☕️☕️

Courtney Raine (@courtneyraine_) által megosztott bejegyzés,

Courtney azt mondja, a párkapcsolat lényege nem az intimitás, hanem az, hogy a felek tisztelik és szeretik egymást. Szerinte a szex hiánya megóv az érzelmi sérülésektől és nem kell a lányoknak attól sem rettegniük, hogy véletlenül teherbe esnek.

“God isn’t finished with me yet” #sru18 #srugrad

Courtney Raine (@courtneyraine_) által megosztott bejegyzés,

A The Sunnak azt nyilatkozta, hisz Istenben és úgy gondolja, a Bibliában sem véletlenül van az írva, hogy a szexszel várni kell a házasságkötésig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.