Pilát Gábor: Ezt érzi a férfi szakítás után

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tapasztalatom szerint, mi férfiak másképpen működünk, mint a nők. Egy szakítás után egy nő például képes telesírni egy százas papír zsebkendőt néhány óra leforgása alatt, sőt ezt a műveletet napokig, vagy akár hetekig is gyakorolja. De ezután lezárja magában az ügyet.

Egy férfi nagyobb valószínűséggel a szakítás utáni harmadik napon már máshol gyűri a lepedőt, még mielőtt lezárná, kiértékelné és elengedné az előző kapcsolatát. Melyik férj ne játszana el a gondolattal, hogy mit kezdene a szabadságával, ha nem lenne felesége? Vagy hányan várják tűkön ülve a napot, amikor a feleségük üzleti útra megy, esetleg a vidéki szülőket látogatja meg?

Egy férfinél később jön a felismerés, hogy mit is veszített el Forrás: Shutterstock

Persze ha megtörténik a szerencsétlenség, és valamelyikük tényleg elveszíti a feleségét, nemcsak arra képtelenek, hogy csajozzanak, hanem arra is, hogy rendesen berúgjanak a haverokkal. Ugyanis ilyenkor jön a felismerés, hogy mit veszítettek el.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.
Pilát Gábor: "Szerelem nulladik látásra"http://www.life.hu/intim/20180618-pilat-gabor-a-mai-ismerkedesrol.htmlHogyan ismerkedtek az emberek régen, és hogyan ismerkednek ma? IntimOrigo„Összefut a lájk a számban”: íme a legkínosabb csajozós dumák!http://www.life.hu/intim/20180611-a-legkinosabb-csajozos-dumak.htmlIsmerkedni nem könnyű dolog, és még nehezebb valami frappáns első mondattal indítani, amin ráadásul rengeteg múlik — gyakran minden. Pláne, ha valaki olyan béna szöveggel próbálkozik, mint az alábbi, széles körű gyűjtésünk szereplői, akik nem jutottak messzire ezekkel a felszedős dumákkal. IntimOrigoPilát Gábor: Minden pasihoz ajánlólevél vagy használati útmutató kéne?http://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-ferfiakrol-es-a-nokrol.htmlSírj, ha úgy érzed, van miért, mert a sírás nem a gyengeség jele, csupán azt mutatja, hogy hagyod magadnak megélni az érzelmeidet. Amíg két sírás közé be tudsz iktatni legalább egy nevetést, addig nincs nagy baj. IntimOrigo20 csajozós duma a magyar történelem híres szereplőitőlhttp://www.life.hu/intim/20180611-csajozos-dumak-a-tortenelem-nagy-alakjaitol.htmlVajon hogyan próbálták meg befűzni szívük választottját, vagy épp pillanatnyi vágyuk tárgyát a nagy eleink? Sokat nem tudunk arról, milyen szöveggel nyomult a maga idejében Mátyás király vagy Kossuth Lajos, de most megpróbáltuk elképzelni őket ebben a helyzetben. Figyelem, szigorúan komolytalan tartalom! IntimOrigoA kurtizánok élete: kik voltak a régi idők előkelő örömhölgyei?http://www.life.hu/intim/20180611-mindent-a-kurtizanokrol.htmlA szépségüket és a szexuális szolgáltatásaikat bocsátották áruba, de nem voltak utcalányok, gyakran a társadalom legmagasabb köreiben forogtak és igazi hírességnek számítottak, ám az „erkölcstelen nő” bélyegétől sosem szabadulhattak. De kik, miért és hogyan lettek kurtizánok? IntimOrigoPilát Gábor: Összetett sors házasságban élnihttp://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-jo-hazassagrol.htmlA szerelem mámora fokozza a vágyat, hogy párkapcsolatban élj, elmúlása pedig igazolást ad arra, hogy csupán áldozat voltál. Áldozat, akivel hiszékenységében és ártatlanságában elhitették, hogy a komoly és felelősségteljes ember legfőbb célja a házasság és a gyermeknemzés. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.