Pornózik a foci-vb szexi szurkolólánya

szexi foci-vb felnőttfilm szurkoló pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült az orosz labdarúgó válogatott egyik legfőbb szurkolójáról, Natalia Nemchinováról, hogy pornósztárként keresi a kenyerét.

Natalia Nemchinova rendre feltűnik az orosz labdarúgó válogatott meccsein, hogy a helyszínről biztathassa hazájának fiait. Igen feltűnő jelenség, a fotósok is gyakran készítenek róla fotókat, amin „Oroszország" feliratú topban buzdítja a focistákat.

Natalia Nemchinova minden meccsen a helyszínen szurkol országának Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Richard Heathcote

Nem kellett sokáig várni rá, hogy kiderüljön, ki is pontosan a hölgy és mivel foglalkozik: a bulvárlapok kiderítették, pornósztárként keresi a kenyerét. A The Sun néhány leleplező fotót is közzétett a szépségről, amit ide kattintva nézhetsz meg!

natali nemtchinova

@ michael_mandzhi által megosztott bejegyzés,

Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-voros-haju-szepseggel-kaptak-rajta-zacher-gabort-lesifotok.htmlLesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak. TV + Sztárok--Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-gyanitjak-ongyilkos-lett-sophie-gradon-brit-szepsegkiralyno.htmlDepresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el. TV + SztárokOrigoPaudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Ilyen volt Liptai Claudia menyecskeruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ilyen-volt-liptai-claudia-menyecskeruhaja-lakodalom.htmlBár BESTmagazin többek között arról is ír, hogy milyen volt a nyitótánc Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén, de az is kiderült, milyen ruhába öltözött át Claudia.TV + SztárokOrigoJoseph Baena, Arnold Schwarzenegger szerelemgyermeke, apja szakasztott másahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-joseph-baena-arnold-schwarzenegger-szerelemgyermeke-apja-szakasztott-masa.htmlMint ismeretes: Arnold Schwarzenegger és volt házvezetőnőjük, Mildred Baena viszonyából egy gyermek is szüeltett. A fiú már 21 éves, elképesztően hasonlít apjára. TV + Sztárok--Holtan találtak rá Sophie Gradon szépségkirálynőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180621-holtan-talaltak-ra-sophie-gradon-szepsegkiralynore-miss-nagy-britannia.html32 évesen elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.