Foci vb: Alessandra Ambrosio Brazíliáért vetkőzött le

foci-vb 2018 Alessandra Ambrosio foci vb 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Brazília egyik legdögösebb modellje Oroszországba utazott, hogy élőben szurkolhasson kedvenc csapatának. A dögös Alessandra Ambrosio folyamatosan posztol rajongásáról, most azonban neki is vetkőzött csapata sikeréért.

Brazília büszke lehet erre a testre!

Brazília hétfő délután ejtette ki Mexikót a 2018-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, ebben azonban jó eséllyel benne volt Alessandra Ambrosio keze, vagy inkább teste is. A brazil szupermodell ugyanis néhány órával a meccs előtt biztos, ami biztos, ledobta a textilt és posztolt egy bikinis fotót, így bíztatva nemzeti válogatottját.

A képhez, melyen csak egy falatnyi fürdőruci takarja a 37 éves sztár testét, azt írta, végtelenül büszke arra, hogy brazil:

A szépség legutóbb a moszkvai Szpartak Stadionból csekkolt be, ahol a Brazília-Szerbiai összecsapást izgulta végig. Legfrissebb fotóit pedig már úgy tűnik, Berlinben lőtték róla:

Rumo ao Hexa ... parabéns pra nossa seleção pela vitória de hoje #worldcup #torcidaorganizada #vaibrasil

Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) által megosztott bejegyzés,

Nem Ambrosio az egyetlen dögös híresség, aki Brazíliának drukkol. Adriana Lima és Gisele Bündchen is focilázban égnek, de érdemes megnézni a legszexibb brazil szurkolólányokról szóló összeállításunkat is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.