Foci vb: Újabb brazil szupermodell vetkőzött le

Brazília Izabel Goulart foci-vb 2018 foci vb 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-as labdarúgó-világbajnokságon nincs hiány dögös szurkolólányokból, sem pedig rajongó celebekből. Leginkább a brazil hírességnek aktívkodnak a foci vébén, többen közülük Oroszországba utaztak, hogy élőben drukkolhassanak hazájuknak. Alessandra Ambrosio és a 33 esztendős Izabel Goulart pedig már le is dobták a textilt.

A brazil modellek nem tudnak leállni

Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima után egy újabb brazíliai szupermodell, Izabel Goulart az, aki egészen bikinire vetkőzött, hogy úgy szurkoljon szeretett hazájának.

A szépséget legutóbb Caprin kapták lencsevégre, ahol egy aprócska fürdőruciban egy zászlóval a kezében dögösködött:

Izabel korábban a Szpartak Stadionból csekkolt be:

A brazil dívák nem ma kezdték

Micsoda nők! Íme a 3 legdögösebb brazil szurkoló címmel jelent meg 2014.07.05-ei cikkünk, melyben bemutattunk három bombanőt, akiket szurkolói között tudhatott az előző világbajnokságon részt vevő brazil válogatott. Na, vajok kik voltak ők? Kattints!
Foci vb: 10-ből 5 magyar nő nézi a meccsekethttp://www.life.hu/news/20180705-a-nok-is-szeretik-a-focit-es-nezik-a-vebet.htmlA Nielsen Sports globális felmérése szerint tízből hét nő úgy gondolja, a labdarúgó-világbajnokság egy kimondottan vonzó esemény. De vajon mit gondolnak erről a magyar hölgyek?News--Eddig ez a foci vb legjobb videójahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-gary-neville-ian-wright-es-lee-dixon-a-foci-vebe-legjobb-videojaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Anglia szó szerint megőrült, amikor a csapatuk bejutott a legjobb 8 közé és eldőlt, hogy szombaton negyeddöntőt játszhatnak Svédország ellen. TV + Sztárok--Foci vb: Southgate-mellényt akarnak az angolokhttp://www.life.hu/trend/20180705-gareth-southgate-foci-vebes-mellenyeert-megorulnek-az-angolok.htmlAnglia egyre jobban kezd megőrülni, ahogy Gareth Southgate csapata közelebb és közelebb kerül a világbajnoki döntőhöz. Nem elég, hogy a válogatott egy örökké tartónak tűnő átkot tört meg, amikor történelmük során először megnyertek egy tizenegyespárbajt, ráadásul bejutottak a legjobb 8 csapat közé. Sikerük már most komoly hatással van a brit gazdaságra. Trend--Foci vb: Haza kell utazzon a focista, ha gyereke születik?http://www.life.hu/csalad/20180704-andreas-granqvist-felesege-a-foci-vebe-ideje-alatt-szult.htmlAndreas Granqvist második gyermeke kedden, a Svájc elleni 1:0-s győzelem napján született meg, a svéd csapatkapitány azonban egyelőre nem tarthatja karjaiban kisbabáját. A focista ugyanis úgy érezte, Oroszországban most nagyobb szükség van rá, így nem utazott haza a családjához. Vajon igaza van? Család--Foci vb: Elképesztő, mit tettek a japánok, miután kiestekhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-a-japan-valogatott-kitakaritotta-az-oltozot-a-foci-vebe-utan.htmlJapán válogatottja talán a foci vb legdrámaibb összecsapásában maradt alul Belgium ellen. 3:2-re kaptak ki, így búcsúzniuk kellett a nyolcaddöntőben. De ezt nem akárhogyan tették meg. TV + Sztárok--Foci vb: Íme a legjobb 8 csapat legszexibb szurkolólányaihttp://www.life.hu/intim/20180704-a-foci-vb-8-legjobb-csapatanak-szexi-szurkololanyai.htmlKedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután a tizenegyeseket követően 3:4-re alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, kik drukkolnak nekik! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.