Harminc éves kora után veszítette e szüzességét a vaginizmusban szenvedő nő

Forrás: Thinkstock -
terápia házasság szex szüzesség vaginizmus orvos szerelem beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tampon felhelyezése is pokoli fájdalmat jelentett Karen Buono számára, aki vaginizmusban szenvedett. Állapotát sokáig nem diagnosztizálták, úgy gondolta, hogy a fejében lehet a baj. Ám rátalált a gyógymódra, így 32 évesen férjével elveszíthette szüzességét. 

Tizenhat éves korában próbálkozott először a szexszel Karen Buono, ám partnere nem tudott behatolni, azt mondta, olyan mintha egy téglafalat ütne. Karen azt hitte, a fejében van a probléma, pedig vaginizmusban szenvedett. Még egy tampon felhelyezése is pokoli fájdalommal járt számára - írta a Metro.

4 hónapos kezeléssel gyógyították ki a nőt a vaginizmusból (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Húszas éveiben újra próbálkozott a szexszel, ám ugyanaz lett az eredmény. Igyekezett ellazítani izmait, sikertelenül. Úgy döntött, az intim együttlétekkel megvárja a házasságot. Férjhez ment, ám a megfelelő alkalom még mindig nem jött el. Végül megtalálta a megfelelő orvost, Dr. Lynn Deanget. Egy négyhónapos kezelést követően Karen képes volt arra, hogy ágybabújjon férjével.

"Vártam még néhány hetet, hogy megbizonyosodjak róla: kész vagyok. És akkor egy éjjel a férjem és én a kanapén szeretkeztünk. Működött és végre szexeltem. Nem tudtam felhívni. Utána felhívtam az orvosomat, hogy elmondjam, sikerült" - mesélte Karen, aki ma már teljes életet él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.