11 éves kisfiú drag queenként pózol fotóin

kisfiú drag queen smink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 évesen profi módon sminkeli magát egy kisfiú és úgy viselkedik, akár egy drag queen.

Rengeteg kritika éri azt az anyukát, akinek a 11 éves fia drag queenként viselkedik. A gyermek rendszeresen női ruhákba bújik és sminkeli magát, így utánozva a sztárokat.

Leo még kisgyerek volt, amikor megkért, hadd próbálhassa fel a ruháimat és a sminkemet. Úgy gondoltam, ez csak természetes kíváncsiság a részéről, hogy így kerüljön hozzám közelebb. Emlékszem, akkor még csak ötéves volt, de mint kiderült, ez nem egyszeri alkalom volt, azóta ez szenvedéllyé vált nála. Amikor átmentünk egyik barátnőmhöz, Leónak nagyon megtetszettek a magassarkú cipők. Láttam, milyen boldogság neki, hogy felpróbálja, hát megengedtem neki" – idézi az anyukát a Mirror.

A kisfiúnak azóta saját Instagram oldala van, ahol bárki megnézheti, hogyan fest a különböző szoknyákban, sminkekben.

Korábban sem aggódtam emiatt, de bevallom, az elején én is furcsának tartottam. A hatodik születésnapjára direkt kisautókat vettem neki, de nem sokáig érdekelték ezek a játékok és újra visszatért szenvedélyéhez, a sminkeléshez és a körömfestéshez."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.