Meztelen képekkel zaklatják a politikusnak állt Rokker Zsolttit (18+)

Forrás: facebook.com/pg/Erdei-Sándor-Rokker-Zsolttihumorista -
időközi választás Rokker Zsolti politikus humorista meztelen fotó zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta politikus lett, állandóan szexuális ajánlatokat kap Rokkel Zsolti, azaz Erdei Sándor.

A 42 éves Rokker Zsoltti, az országszerte ismert humorista független jelöltként indult szülővárosa időközi önkormányzati képviselő-választásán. A kampányidőszakban ismerelten hölgyek küldözgettek neki meztelen fotókat, amiket meg is mutatott a Blikknek.

"Az elsőnél még azt gondoltam, a névrokonomnak szánták az erkölcstelen fotográfiát, aztán jött egy nagyobb n.ni, majd egy még nagyobb. Nem vagyok szégyenlős fiú, de belepirultam. Korábban is előfordult, hogy egy fellépésem után hölgyek szerettek volna megismerkedni velem, és bevallom, azon is csodálkoztam, de most már kezdem magam jóképűnek látni. Sejtettem, hogy a politika is csajozós műfaj, na de ennyire? Még Zalaegerszegről is jött vaginaszelfi, de az messze van, addig nem megyek fogadóórára. Hajdú-Bihar megye közelebb volna, és egy ottani, nem szégyenlős hölgyrajongóm a szívemhez is szólt, amikor azt írta: Láttalak egy riportban, és magával ragadott a személyiséged" - nyilatkozott a lapnak a humorista.

Rokker Zsoltti, azaz Erdei Sándor Forrás: facebook.com/pg/Erdei-Sándor-Rokker-Zsolttihumorista


Rokker Zsoltti 13 évig a Sláger Rádió, majd később a Neo FM reggeli műsorában nevettette meg a hallgatókat. Azóta is járja az országot műsoraival. Négy éve lett alpolgármester Abaújlak-Szanticskán, hazánk legkisebb településén, ahol vendégházat üzemeltet.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.