Imádja az internet az ázsiai kebelcsodát, Kim Woo-Hyunt: fotók

mell szexi Japán Ázsia Korea kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ázsiai szépségért rajong az internet: a kerekded idomokkal megáldott Kim Woo-Hyunt lassan 400 ezren követik az Instagramon.

Korábban a YouTube sztárja volt, most címlaplány lett Kim Woo-Hyunból. A szépséget nemrég a koreai Maxim magazin borítóján láthattuk, de Instagram-oldala is igen népszerű. Legnagyobb rajongói főleg férfiak, ami érthető is, hiszen igen formás idommakkal rendelkezik. Bájait nem is rejtegeti, gyakran mutatja meg követőinek.

Íme, néhány Kim szexi fotóiból!

맥심 본사에서 기사를 내줬어요♥️ 정말정말 기쁩니다 Thank for uploading my article to maxim @maximmag

김우현 (@woohye0n) által megosztott bejegyzés,

스떼키! 맥심코리아! I LOVE MAXIM #maxim #maximkorea #magazine #맥심 #맥심코리아 #잡지

김우현 (@woohye0n) által megosztott bejegyzés,

너가 좋아하는 맛 .............. 계폭의 위험을 느꼈다 #그냥 #내취향 #사진

김우현 (@woohye0n) által megosztott bejegyzés,

사랑해 ♥️ Darling들아♥️ #코스프레 #달링인더프랑키스 #제로투 #zerotwo #darlinginthefranxx

김우현 (@woohye0n) által megosztott bejegyzés,

재탕점 해도됨?

김우현 (@woohye0n) által megosztott bejegyzés,

Botrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-botranyba-fulladt-pajor-tamas-osszes-koncertje-a-drog-miatt-neurotic-amen.htmlA Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi kiakadt: nem őrzik őt úgy, mint egy világsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-ruzsa-magdi-kiakadt-nem-orzik-ot-ugy-mint-egy-vilagsztart.htmlRúzsa Magdi EFOTT-os fellépése után megjelent egy hír, miszerint nem lehetett az énekesnő közelébe férkőzni, ezért háborodott most fel. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-mellbimbot-villantott-tucsi-musorvezeto.htmlTesthezálló fehér trikóba bújt Tücsi, rajongói pedig egyből kiszúrták, hogy nincs rajta melltartó. TV + SztárokOrigoLefotózták Szűcs Judith-ot és párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-lefotoztak-szucs-judithot-es-parjat.htmlSzűcs Judit féltve őrzi magánéletét, most azonban egyik rajongójának sikerült őt lefotóznia kedvesével. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher unokaöccse nyilatkozott életéről és szerelméről: Keszthelyi Viviennel járhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-michael-schumacher-unokaoccse-nyilatkozott-eleterol-es-szerelmerol.htmlMichael Schumacher unokaöccse, David magyar lányt szeret, és most végre fel is vállalták kapcsolatukat! Keszthelyi Viviennel közösen nyilatkoztak szerelmükről. TV + Sztárok--Megható bejegyzéssel köszöntötte férjét Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180717-meghato-bejegyzessel-koszontotte-ferjet-liptai-claudia-pataki-adam.htmlMegható bejegyzéssel köszöntötte születésnapja alkalmából férjét, Pataki Ádámot Liptai Claudia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.