Vicky Pelletier-Primeau a nő, aki 13 milliót költött arra, hogy pornósztárnak tűnjön

Forrás: NORTHFOTO/Vicky Pelletier-Primeau / mediadrumworld.com/Vicky Pelletier-Primeau / Mediadrumworld.Com -
Vicky Pelletier-Primeau műtét pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicky Pelletier-Primeau minden álma az, hogy úgy nézzen ki, mint egy pornósztár, erre pedig átszámítva már 13 millió forintot költött. 

Vicky Pelletier-Primeau egészen fiatalkora óta rajong mindenért, ami mű: imádja a műszempillát, műkörmöt és a póthajat is, de a plasztikai beavatkozások sem állnak tőle távolt. Olyannyira nem, hogy 19 éves korától folyamatosan kés alá fekszik a kívánt hatás eléréséért. És, hogy mi is a kívánt hatás? Az, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi pornósztár.

Vicky Pelletier-Primeau a nő, aki 13 milliót költött arra, hogy pornósztárnak tűnjön Forrás: NORTHFOTO/Vicky Pelletier-Primeau / mediadrumworld.com/Vicky Pelletier-Primeau / Mediadrumworld.Com

Az escortként dolgozó nő már feltöltette a száját, természetesen mellműtéte és zsírleszívása is volt, és a fenekét is megnöveltette, bár azóta fájdalmai vannak. Persze a beavatkozásoknak még nincs vége, kebleit még nagyobbra csináltatná, és a popsijába is inkább implantátumot rakatna. Eddig már 50 ezer dollárt, vagyis átszámítva körülbelül 13 millió forintot költött külsejére.

Vicky már büszke a testére Forrás: NORTHFOTO/Vicky Pelletier-Primeau / mediadrumworld.com/Vicky Pelletier-Primeau / Mediadrumworld.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.