testszégyenítés szex meztelen vetkőzés Nadia Bokody szakértő szexológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert szexszakértő, Nadia Bokody elárulta, miért meztelenkedik közösségi oldalán állandóan.

A botrányos kijelentéseivel és szexi fotóival is ismertté vált szexológus, Nadia Bokody a DailyStarnak adott interjújában elárulta, miért meztelenkedik állandóan.

A saját szexpozitív weboldalam megtanított arra, hogy legyek büszke a testemre, valamint arra, hogy lehetek egyszerre okos, szexi és sikeres. Sajnos a kultúránkban még ma is úgy nevelik a fiatal fiúkat, hogy azok a nők, akik levetkőznek, azok prostik... De pont a negatív kommentek azok, amelyek megerősítenek engem abban, hogy jól teszem, amit csinálok."

Being comfortable in your own skin is the greatest act of rebellion in our image obsessed culture. Go on, be a rebel today.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Nadia beszélt arról is, hogy küzd a megbélyegzés és a megszégyenítés ellen. Mint mondja, a nőnek szeretnie kell a saját testét, függetlenül attól, hogy milyen is az.

When Bae asks what's for dinner tonight. . . : @popmyeyes

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

A valóság az, hogy minden test értékes és gyönyörű. Nagyon fontos, hogy lázadjunk a testszégyenítő kultúra ellen és legyünk hitelesek. Érezzük jól magunkat a bőrünkben!"

New fave toy. It's so prettayyyy.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

A szexszakértő hozzátette, az Instagram egy remek platform arra, hogy eszméjét hirdesse.

Egy kutatás szerint a tetovált emberek hajlamosabbak a megcsalásrahttp://www.life.hu/intim/20180730-egy-kutatas-szerint-a-tetovalt-emberek-hajlamosabbak-a-megcsalasra-hutlenseg.htmlKutatások szerint azok az emberek, akiknek van tetoválásuk, hajlamosabbak a megcsalásra. Intim--Nők, akik szoptatják felnőtt partnerüket (18+)http://www.life.hu/intim/20180729-nok-akik-szoptatjak-felnott-partneruket.htmlA szoptatásra a legtöbben etetésként gondolnak, az anya és a kisbaba között zajló folyamatra, melynek célja a táplálás. De nem minden felnőtt vélekedik így, egyre több pár próbálja ki a felnőtt szoptatást: a férfiak isznak feleségük melléből, és vannak, akiket ez nagyon beindít. IntimThinkstockJohn Willie nagyon pikáns fétisfotókat készített az 1950-es években (18+)http://www.life.hu/intim/20180727-john-willie-nagyon-pikans-fetisfotokat-keszitett-az-1950es-evekben.htmlNem szabad azt hinnünk, hogy a különös szexuális szokások újkeletű dolgok, hiszen John Willie fotográfus már az 1950-es években készített olyan fétisfotókat, melyek ma is felborzolhatják a kedélyeket. IntimOrigoAda elárulta, mit tett a vibrátorával (18+)http://www.life.hu/intim/20180727-ada-elarulta-mit-tett-a-vibratoraval-18.htmlA bevállalós műsorvezetőnő számára még a vibrátor sem számít tabunak, el is árulta, mit csinált vele. IntimOrigoElképesztő, ahogyan ezek a férfiak nővé alakulnakhttp://www.life.hu/intim/20180726-elkepeszto-ahogyan-ezek-a-ferfiak-nove-alakulnak.htmlMűvészi szinten űzik a sminkelést ezek a férfiak. Szinte megdöbbentő, hogyan alakulnak át nővé. A legtöbben nem vennék észre, hogy valójában nem gyönyörű nőkről készültek a fotók. IntimOrigoA korai magömlés okai, és a megoldás (18+)http://www.life.hu/intim/20180726-a-korai-magomles-okai-es-a-megoldas-18.htmlRengeteg problémát okoz a férfiak önértékelésében a korai magömlés, pedig egyszer-egyszer mindenkivel előfordul. Persze vannak, akiknél sajnos ez állandósult probléma, amit kezelni kell, ám amíg nem mernek róla beszélni, addig segítséget sem mernek kérni, pedig orvosolható volna. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.