Pilát Gábor: "Ezt tedd, ha egy kapcsolatban másodhegedűs vagy"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor házasság Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeretővé avanzsált emberek nagy része, legyen akár férfi, akár nő az illető, korábban még relaxált állapotban is sokkot kapott volna a gondolattól, hogy másodhegedűs legyen. Aztán mit hoz a sors, a vágy letéríti az igaz útról.

Mit tegyél, ha belesodródtál egy ilyen helyzetbe? Menekülj! Hagyd ott az előző nap adott vagy kapott rózsát, az ágyba hozott lattét, és akár hagyd félbe a reggeli együttlétet is. Sok ember életét könnyíted meg ezzel, leginkább a magadét.

"Ha küzdelem és versengés nélkül nem tudsz első lenni valakinél, hagyd ott a francba" Forrás: Shutterstock

Egyszerűen csak öltözz fel és fuss! Sok ember meg is tudja tenni ezt. Biztos te is meg tudsz nevezni legalább hármat.

Ha küzdelem és versengés nélkül nem tudsz első lenni valakinél, hagyd ott a francba. Ez a mese nem a hétfejű sárkánnyal való küzdelemről szól a királylány kegyeiért. A hűtlen ember általában nem is új partnert keres, hanem önmagát. És igazából nem is akarja elhagyni jelenlegi partnerét. Leginkább magát szeretné elhagyni. A hűtlen embert, akivé lett.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.