Pilát Gábor: "A meditáció nem divatirányzat, nem lótuszülésben végzett semmittevés"

Forrás: Shutterstock -
fashion week Pilát Gábor meditáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meditáció nem divatirányzat, nem lótuszülésben végzett semmittevés azzal a céllal, hogy megvilágosodjunk. Nem valamiféle vallási szertartás, és nem relaxáció.

A meditáció segít megtalálni, fellazítani, kibogozni és elengedni a láncokat, amik lekötnek, de nagyon fontos, hogy mindezt nem cselekvés mentén teszi. A meditáció az a tudatállapot, amikor elfelejted, hogy megszülettél, és hogy meg fogsz halni, hogy szüleid vagy gyerekeid vannak, megfeledkezel arról, hogy mivel rendelkezel, és mi hiányzik az életedből. Amikor meditálsz, nem megszabadulni akarsz valamitől, hiszen az erőfeszítés lenne. Egyszerűen csak létezel, csak vagy.

A meditáció segít megtalálni, fellazítani, kibogozni és elengedni a láncokat, amik lekötnek Forrás: Shutterstock

Amikor valamit gondolsz, érzel, teszel, megélsz, az mind tapasztalat. Ezekre a fizikai világban szükség is van, de a meditációban nem a tapasztalatra vagyunk kíváncsiak, hanem a tapasztalóra, aki a jelenlét állapotába kerül.

A félelemből született engedelmesség amúgy sem jelentené a szabadságodat, de ebben az állapotban nem kell alávetned magad senkinek és semminek. Még a hitednek sem. Anélkül is szabad vagy.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Pilát Gábor: "Ez a jó szex ismérve"http://www.life.hu/intim/20180725-pilat-gabor-a-jo-es-tartalmas-szexrol.html„A férfiak mindig csak szexet akarnak. Még szerencse, hogy mi nők ezt szeretjük.” IntimOrigoPilát Gábor: Egy kapcsolat lehet jó, lehet langyos, lehet elviselhetetlenhttp://www.life.hu/intim/20180725-pilat-gabor-a-kapcsolatok-melysegerol.htmlEgy férfi olyan mértékben várhat el párjától nőiességet, amennyire ő férfias. Ez fordított esetben sincs másként. IntimOrigoPilát Gábor: "Nagy különbség van egyedüllét és magány között"http://www.life.hu/intim/20180720-pilat-gabor-a-hazassagrol.htmlAz emberek általában azért házasodnak, mert társra vágynak, anélkül egyedül vannak. Aztán évekkel később elválnak, és amikor megkérdezik tőlük, hogy miért, azt válaszolják: „Mert egyedül éreztem magam." IntimOrigoPilát Gábor a házasságrólhttp://www.life.hu/intim/20180717-pilat-gabor-a-hazassagrol-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol.htmlEgyesek szerint Isten azért választotta szét a nemeket, hogy a házasságban ismét összehozza őket. IntimOrigoMia Maxx Hand Held: Maxximális extázis (18+)http://www.life.hu/intim/20180711-mia-maxx-hand-held-vibratort-dori-es-krisztian-kiprobaltak-teszt.htmlÚjabb mérföldkőhöz érkezett tesztelő párosunk hölgy tagja, Dóri: életében először próbált ki lökőrésszel rendelkező vibrátort, amely ráadásul a jelenlegi segédeszköz kínálat egyik csúcsmodellje! IntimOrigoPilát Gábor: Párkapcsolati szerződés - ezért éri meg!http://www.life.hu/intim/20180711-pilat-gabor-a-parkapcsolati-szerzodesek-jelentosegerol-fontossagarol.htmlA nagyon szerelmes, nagyon lelkes, nagyon olvasott és nagyon jól informált, de tudatlan állapot nem ígér hosszú és boldog párkapcsolatot. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.