Pilát Gábor: "Tudod, mi az igazán szexi egy nőben?"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor nők szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudod mi az igazán szexi?

Az intelligencia, na, az szexi. A humorérzék, az is szexi. Az alázat, amely mögött magabiztosság lapul.

Vagy amikor egy ember ki meri mutatni az érzéseit, mert rájött, hogy az álarc mögött sötét van és kevés a levegő.

Az az igazán szexi, amikor egy nő tud visszafogott lenni, de a szeme villanásából látod, hogy nem igazán prűd Forrás: Shutterstock

A bátorság, amikor valaki nem az alapján hozza meg a döntéseit, hogy mit szólnak majd az emberek. Amikor egy nő tud visszafogott lenni, de a szeme villanásából látod, hogy nem igazán prűd. Aztán ott van a mosoly, amit nem azért kapsz, hogy lenyűgözzenek. És éppen ezért lenyűgöz, mert tudod, hogy az nagyon szexi.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Pilát Gábor: "Ez a jó szex ismérve"http://www.life.hu/intim/20180725-pilat-gabor-a-jo-es-tartalmas-szexrol.html„A férfiak mindig csak szexet akarnak. Még szerencse, hogy mi nők ezt szeretjük.” IntimOrigoPilát Gábor: Egy kapcsolat lehet jó, lehet langyos, lehet elviselhetetlenhttp://www.life.hu/intim/20180725-pilat-gabor-a-kapcsolatok-melysegerol.htmlEgy férfi olyan mértékben várhat el párjától nőiességet, amennyire ő férfias. Ez fordított esetben sincs másként. IntimOrigoPilát Gábor: "Nagy különbség van egyedüllét és magány között"http://www.life.hu/intim/20180720-pilat-gabor-a-hazassagrol.htmlAz emberek általában azért házasodnak, mert társra vágynak, anélkül egyedül vannak. Aztán évekkel később elválnak, és amikor megkérdezik tőlük, hogy miért, azt válaszolják: „Mert egyedül éreztem magam." IntimOrigoFoci vb: Íme Hugo Lloris francia kapus felesége, Marinehttp://www.life.hu/intim/20180714-hugo-lloris-francia-kapus-felesege-marine-lloris.htmlMivel az 51 esztendős Pamela Anderson Adil Rami francia labdarúgóval jár, mindenki azzal van elfoglalva, hogy vajon a Baywatch sztárja mikor bukkan fel végre a lelátón. Érdemes azonban jobban körülnézni a francia válogatott sztárjainak kedvesei között, ugyanis a kapus, Hugo Lloris felesége, Marine Lloris is csodaszép. Intim--Pilát Gábor: A lelkileg nem torzult ember egy helyre kötődik - egy férfihoz, egy nőhözhttp://www.life.hu/intim/20180711-a-szevedellyel-valasztott-parkapcsolat-veszelyes.htmlHa csak a szenvedélyedre bízod a döntést a párválasztásnál, elvesztél. IntimOrigoA történelem legnagyobb szexbotrányai: a hívő római feleség és a sakálfejű csábítóhttp://www.life.hu/intim/20180709-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-antik-roma-paulina-es-mundus.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A második részben az ókori Róma egy kissé túlságosan vallásos asszonyának és a rá sakálmaszkban vadászó hódítójának esetét meséljük el. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.