Állítják: görögdinnyével növelhető a pénisz (18+)

Forrás: Shutterstock -
méret szex görögdinnye felnőtt gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kevés férfi van megelégedve a méretével, és akik nincsenek, bármit megtennének azért, hogy nagyobb legyen. Egy új kutatás állítása szerint egy gyümölccsel is növelhető a pénisz.

Sok férfi szeretne nagyobb szerszámot, és míg egyesek drasztikus lépésekre szánják el magukat a kívánt méretért, mások inkább a természet erejében hisznek, és jól is teszik. Van ugyanis egy gyümölcs, amely remek potencianövelő: több kutatás is igazolja, hogy a görögdinnye jót tesz a férfiassággal.

A dinnye jót tesz az ereknek, így a férfiasságnak is Forrás: Shutterstock

Ebben ugyanis van egy citrullin nevű aminosav, melyet a vesék L-arginin nevű aminosavvá alakítanak, amely fokozza a nitrogén-oxid előállítását, melynek értágító hatása van, így javul a vérkeringés, ezzel együtt az oxigén-, a tápanyag-, a folyadék- és a hormonszállítás. Hatékony az érelmeszesedés megelőzésében is visszafordításában, ezzel együtt potencianövelő, hiszen a barlangos testekbe is több vér jut ezáltal - írja a Daily Star.

Egy kutatás szerint ez a nők kedvenc durvább mozdulata szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20180811-egy-kutatas-szerint-ez-a-nok-kedvenc-durvabb-mozdulata-szex-kozben.htmlHa valami újdonságra vágysz szex közben, és inkább a keményebb élvezetek felé hajlanál, akkor ezt érdemes kipróbálnod, persze csak miután megbeszéltétek a partnereddel. IntimOrigoWomanizer Premium – A legenda visszatért! (18+)http://www.life.hu/intim/20180803-dori-es-krisztian-a-womanizer-premium-szexualis-segedeszkozt-tesztelte.htmlSokadik évét tapossa már a Womanizer termékcsalád, így eljött az ideje egy alaposabb ráncfelvarrásnak. A Premium névre keresztelt aktuális generáció papíron mindenből egy kicsit többet és jobbat ad, emellett néhány meglepetést is tartogat, de hogy az ígéretekből mennyi teljesül a gyakorlatban, annak tesztelőpárosunk, Dóri és Krisztián járt utána. IntimOrigoEzek lehetnek az önkielégítés negatív hatásai (18+)http://www.life.hu/intim/20180810-ezek-lehetnek-az-onkielegites-negativ-hatasai.htmlAmellett, hogy a maszturbációnak vannak jótékony hatásai az egészségünkre nézve, az önkielégítésben is érdemes mértéket tartani. Mi történik, ha túlzásba visszük? Eláruljuk. IntimThinkstockJolly heves együttlétükről vallott: összetörtek egy asztalt (18+)http://www.life.hu/intim/20180810-jolly-heves-egyuttletukrol-vallott-osszetortek-egy-asztalt-18.htmlJolly és Suzy mindketten nagyon tüzesek, ez pedig okozott már balesetet: egy heves éjszakán asztalt is törtek. IntimThinkstockNéhány étel nem tesz jót a libidónak, mutatjuk őkethttp://www.life.hu/intim/20180810-nehany-etel-nem-tesz-jot-a-libidonak-mutatjuk-oket.htmlRengetegszer hallani arról, mely ételek fokozhatják a szexuális vágyat, ám arról annál kevésbé, hogy melyek azok, amelyek ártanak neki. Íme 3 étel, amit tanácsos kisebb mennyiségben fogysztani, ha aktív akarsz maradni az ágyban. Intim--Hilaria Baldwin bugyiban mutatta meg a gyakorlatot, amitől jobb lesz a szexhttp://www.life.hu/intim/20180810-hilaria-baldwin-bugyiban-mutatta-meg-a-gyakorlatot-amitol-jobb-lesz-a-szex.htmlA jógaoktatóként dolgozó, négygyermekes Hilaria Baldwin szexi fehérneműben mutatta meg követőinek azt a gyakorlatot, ami szerinte jobb szexet eredményez. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.