Formás melleivel babonázza meg a férfiakat Amber Fields modell

modell színésznő szexi mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Formás melleivel hódít az Instagramon Amber Fields modell, színésznő.

A modellként és színésznőként is ismert Amber Fields az Instagramon is igen népszerű, ma már közel 400 ezren követik. A szépség tökéletes idomokkal rendelkezik, dús kebleiért odáig vannak a pasik. Persze nem is nagyon rejtegeti bájait, bátran megmutatja követőinek.

Íme néhány szexi fotó Amberről!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m out here living my best life like @future

Amber Fields (@missamberfields) által megosztott bejegyzés,

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Fehérneműs fotó készült Szilágyi Liliánárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-fehernemus-foto-keszult-szilagyi-lilianarol-uszo.htmlEgy szál bugyiban és melltartóban mutatta meg bájait a szexi magyar úszó, Szilágyi Liliána. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi súlyos produkcióval készül a Csak show és más semmirehttp://www.life.hu/sztarok/20180816-schobert-norbi-sulyos-produkcioval-keszul-a-csak-show-es-mas-semmire.htmlSzépen sorban derülnek ki azoknak a hírességeknek a nevei, akik szerepet kapnak a legújabb szórakoztató műsorban, a Csak show és más semmiben. Már azt is tudni lehet, hogy Schobert Norbert is a résztvevők között lesz. TV + SztárokOrigoArnold Schwarzeneggert nem engedték be egy budapesti luxusüzletbehttp://www.life.hu/sztarok/20180816-arnold-schwarzeneggert-nem-engedtek-be-egy-budapesti-luxusuzletbe.htmlA biztonsági őrök állták útját Arnold Schwarzeneggernek, amikor egy budapesti luxusüzletbe szeretett volna bemenni. A bolt szigorú szabályai szerint meghatározott létszámú vásárló tartózkodhat bent egyszerre, az őrök pedig az élő legendával sem tettek kivételt. TV + Sztárok--Nászútjáról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-naszutjarol-meselt-liptai-claudia-pataki-adam.htmlLiptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak. TV + Sztárok--Meghan Markle régóta vágyott arra, hogy hercegnő legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-meghan-markle-regota-vagyott-arra-hogy-hercegno-legyen.htmlElőkerült Meghan Markle négy éve írt blogbejegyzése, amelyből kiderült, nagyon irigyelte Katalin hercegnét, hogy sikerült bekerülnie a királyi családba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.