Kiderült, melyik testrészeket nézik meg a nők először egy férfin

Forrás: Dreamstime -
váll védelmező férfi arc bicepsz testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutatás során egy félmeztelen férfi fotóját mutatták nőkenk és férfiaknak azért, hogy megfigyelhessék, melyik nem mely testrészeket veszi szemügyre igazán. Érdekes eredmények születtek. 

A Men's Health cikke szerint a Think Eye Tracking nevű cég végzett egyk utatást, melyben egy félmeztelen férfiről mutattak fotót férfiaknak és nőknek. A szemmozgás alapájn megvizsgálták, hogy a különböző nemek mely testrészeket veszik szemügyre legalaposabban.

Míg a férfiak tekintete az intim testrészeknél időzött a legtöbbet, addig a nők az arc, a váll és a bicepsz tájékát nézték meg alaposan. Dr. Wendy Walsh párkapcsolati szakértő szerint ez azért van, mert a nők ösztönösen a védelmezőt keresik egy férfiben, erről pedig ezek a testrészek árulkodnak a leginkább.

A nők nem az intim testrészeket vették szemügyre Forrás: Dreamstime

Már 164 ezer követője van a lógó mell mozgalom elindítójának (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-mar-164-ezer-kovetoje-van-a-logo-mell-mozgalom-elinditojanak-18.htmlEgy 23 éves lány indította el azt a mozgalmat, amely már nők tömegeit mozgatja meg a közösségi médiában. Chidera Eggerue lógó mellét fotózta le, a fotó pedig valóságos trendet indított el. IntimOrigoHatalmas melléről posztolt fotót a szőke modell, Natalie Gauvreau (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-hatalmas-mellerol-posztolt-fotot-a-szoke-modell-natalie-gauvreau-18.htmlMindössze szőke hajzuhataga takarja a szexi modell, Natalie Gauvreau kebelit egyik legújabb fotóján. Szereti megmutatni formás idomait. IntimOrigoKorda György és Balázs Klári között 38 év után is fontos az intimitáshttp://www.life.hu/intim/20180816-korda-gyorgy-es-balazs-klari-kozott-38-ev-utan-is-fontos-az-intimitas.htmlA napokban ünnepelte születésnapját Balázs Klári, aki elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy eggyel több gyertya került a tortájára. Sőt arról is beszélt, hogy 38 év házasság után még mindig fontos az intimitás közte és férje, Korda György között. IntimOrigoNők és férfiak vallottak arról, miért nem szeretik az orális szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-nok-es-ferfiak-vallottak-arrol-miert-nem-szeretik-az-oralis-szexet-18.htmlSokan a szexuális élet szerves részének tekintik az orális szexet, ám vannak olyanok is, akik idegenkednek tőle. A legtöbben azt hinnék, hogy ez főként a nőkre vonatkozik, ám most férfiak is arról meséltek, mi az, ami visszatartja őket attól, hogy párjuknak orálisan szerezzenek örömet. IntimOrigoTeljesen pucér legfrissebb fotóján Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/intim/20180816-teljesen-pucer-legfrissebb-fotojan-szorcsik-viki-szineszno.htmlSzorcsik Vikiről, a Jóban Rosszban egykori színésznőjéről eddig is tudtuk, hogy nem szégyellős, most azonban egy olyan fotót mutatott magáról, amilyet még mi sem láttunk. Intim--Nők, akik jobban élvezik a szexet a szülés után (18+)http://www.life.hu/intim/20180815-nok-akik-jobban-elvezik-a-szexet-a-szules-utan.htmlKét édesanya vallott arról, hogy szülés után sokkal jobban élvezi a szexet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.