Ha te is a pénztárcádban tartod az óvszert, sürőgsen vedd ki onnan!

Forrás: -- -
pénztárca szex kondom óvszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb férfi a pénztárcájának egyik zsebében tartja az óvszert, ez azonban nem a legmegfelelőbb hely. Elmondjuk, miért.

Egy új kutatás szerint nem jó, ha egy férfi a zsebében vagy a tárcájában tartja az óvszert. Ezeken a helyeken a magasabb hőmérséklet és a folyamatos súrlódás miatt a gumi veszít minőségéből, így a használata során könnyen baleset történhet. A zseb és a pénztárca túl meleg hely az kondomnak, és ha a latex felmelegszik, sokkal könnyebben elszakad. A legjobb, ha az óvszert táskában, vagy hátizsákban tartjuk, azon belül is egy biztonságos, kisebb fakkban - írja a Metro.

Évekig próbálkozott a kínai házaspár gyermeknemzéssel, sikertelenül: megdöbbentő az oka (18+)http://www.life.hu/intim/20180825-evekig-probalkozott-a-kinai-hazaspar-gyermeknemzessel-sikertelenul-megdobbento-az-oka.htmlÉveken keresztül próbálkozott a fiatal házaspár a gyermeknemzéssel, de nem sikerült. Ellátogattak egy orvoshoz, hogy kiderüljön, mi lehet a baj, ám attól még az orvos álla is leesett, amit a vizsgálat közben felfedezett. IntimThinkstockŐ Nagy-Britannia legnagyobb mellű nője: fotókhttp://www.life.hu/intim/20180824-o-nagybritannia-legnagyobb-mellu-noje.htmlNicki Valentina Rose mindössze 26 éves és ő Nagy-Britannia legnagyobb mellű nője. IntimOrigoPilát Gábor: Csak lassan a testtel!http://www.life.hu/intim/20180823-pilat-gabor-az-ido-es-a-ter-erzekeleserol.htmlHa belepréseled a lelkedet a testedbe, halandóvá válsz. Ebben az állapotban megkapod az érzékszervi tapasztalatokat, és az sem zavar különösebben, hogy azok rendre átvernek. A szemed azt látja, hogy a föld lapos, és azt érzed, hogy mozdulatlan, de már egy óvodás is tudja, hogy ez nem igaz. IntimOrigoGyűlölte a pasit, akivel lefeküdt: élete legnagyobb orgazmusát élte át (18+)http://www.life.hu/intim/20180823-gyulolte-a-pasit-akivel-lefekudt-elete-legnagyobb-orgazmusat-elte-at.htmlÉlete legnagyobb orgazmusát élte át egy nő, és azt is elárulta, hogyan! Rebecca az ellenséggel bújt ágyba, és nagyon élvezte. IntimThinkstockEzért van a pénisznek gomba formája (18+)http://www.life.hu/intim/20180823-ezert-van-a-penisznek-gomba-formaja.htmlKutatóknak sikerült rájönniük, valójában miért is gomba formájú a pénisz. IntimOrigoRitka és undorító nemi betegség, ami elpusztíthatja a nemi szerveket (18+)http://www.life.hu/intim/20180823-ritka-es-undorito-nemi-betegseg-ami-elpusztithatja-a-nemi-szerveket.htmlIgen ritka szexuális betegséget fedeztek fel egy nőnél az Egyesül Királyságban, amely képes elpusztítani a nemi szervet. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.