Pilát Gábor: Ezért fontos egy kapcsolat lezárása

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemehet valaki egy kaszinóba, de addig nem játszhat, amíg meg nem győződnek arról, hogy rendelkezik pénzzel. Egy párkapcsolat esetében viszont nincs arra vonatkozó hiteles kontroll, hogy az illető benne van-e még az előző kapcsolatában, lezárta, elengedte-e azt, és így lép-e a következőbe.

Sőt, ha nem, akkor sokkal könnyebbnek tűnik mindezeket megtenni, amennyiben van valaki a háttérben, akinek a szerelme erőt ad a korábbi kötelékek feloldásához. Látszólag. A valóságban és a gyakorlatban azonban ez minden esetben kalamajkát okoz. Ha másért nem, akkor a rendezetlen alapra való építkezés miatt.

Fontos az előző kapcsolat lezárása, elengedése Forrás: Shutterstock

Elég erő van benned ahhoz, hogy ne a mások, és főleg ne a saját károdra kelljen boldogulnod?

A szabadságért kirótt váltságdíj a kapcsolat korrekt lezárása, kiértékelése és elengedése. Megteheted, hogy mindezt túl soknak találod és egy huncut petákot sem fizetsz érte, azaz átugrod ezeket a lépéseket, de akkor később jön a fizetési felszólítás. Arra a számlára viszont már az lesz írva: „a boldogtalanság ára”.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.