Pilát Gábor bölcsesség valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenben a logikát keressük, még a logikátlanságban is. Mindenhol a tökéletest kutatjuk, a munkában, a párkapcsolatban, magunkban és az emberekben egyaránt. Csak azt felejtjük el, hogy nincs tökéletes ember, mert az ember maga nem tökéletes.

Van ugyanis az elméjében egy kiszámíthatatlan intenzitású vágy- és aggodalomgenerátor, ami szinte minden élethelyzetben és majdnem minden életkorban másképp határozza meg a fontosat és a tökéletest.

Mi pedig állandóan változtatjuk az irányt a tökéletes, de inkább a zárlatos navigáció diktálta pillanatnyi cél felé. Örök hűséget fogadunk, aztán csalunk, egyik nap azt mondjuk, hogy rátaláltunk a hitre, majd másnap rettegünk valamitől, és nehezen fogadjuk el a nehézségeket.

"Örök hűséget fogadunk, aztán csalunk" Forrás: Shutterstock

Rá kell jönnöd, hogy nem minden valóságos abból, amit gondolsz. Nem is kell mindent úgy kezelned.

Azt azonban kár lenne figyelmen kívül hagyni, hogy minden helyzetben benne vagy. Te vagy az a kicsi nyíl a navigációban, ami néha áll, időnként halad, és akkor folyamatosan változik körülötte a táj.

Úgyhogy mielőtt célt keresel, először találd meg magad a térképen.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Pilát Gábor: Csak lassan a testtel!http://www.life.hu/intim/20180823-pilat-gabor-az-ido-es-a-ter-erzekeleserol.htmlHa belepréseled a lelkedet a testedbe, halandóvá válsz. Ebben az állapotban megkapod az érzékszervi tapasztalatokat, és az sem zavar különösebben, hogy azok rendre átvernek. A szemed azt látja, hogy a föld lapos, és azt érzed, hogy mozdulatlan, de már egy óvodás is tudja, hogy ez nem igaz. IntimOrigoPilát Gábor: "Ezt a párkapcsolati vitáknál ki tudjuk, és ki is kell használnunk"http://www.life.hu/intim/20180730-pilat-gabor-a-parkapcsolati-vitakrol.htmlLó nélkül tiszta az istálló, tartja a mondás. Azonban a négylábú érkeztével elkerülhetetlenül megérkezik a lószar is. Ez akkor azt jelentené, hogy egy párkapcsolatban szükségszerűen vannak problémák? IntimOrigoPilát Gábor: "Néha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival"http://www.life.hu/intim/20180730-pilat-gabor-a-parkapcsolatokrol.htmlNéha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival. IntimOrigoA történelem leghíresebb esküvői – így házasodott össze Lady Diana és Károly herceg http://www.life.hu/intim/20180813-a-tortenelem-leghiresebb-eskuvoi-lady-diana-es-karoly-herceg.htmlÚj sorozatunkban felelevenítjük minden idők legnevezetesebb, legkülönlegesebb, legnagyobb érdeklődést kiváltó esküvőinek történetét — a régmúlttól egészen napjainkig. A második részben a szívek hercegnője és az „évszázad esküvője” következik, természetesen korabeli fotók kíséretében. Intim--A történelem legnagyobb szexbotrányai: Lüdia perverz királyának halálahttp://www.life.hu/intim/20180802-ludia-perverz-kiralyanak-halala-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A negyedik részben az ókori Lüdia kissé érdekes szexuális ízlésű uralkodója, a felesége és a testőre esetét meséljük el. IntimOrigoPilát Gábor: "A meditáció nem divatirányzat, nem lótuszülésben végzett semmittevés"http://www.life.hu/intim/20180730-pilat-gabor-a-meditaciorol.htmlA meditáció nem divatirányzat, nem lótuszülésben végzett semmittevés azzal a céllal, hogy megvilágosodjunk. Nem valamiféle vallási szertartás, és nem relaxáció. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.