Arra ébredt a nő a kórházban, hogy altatóorvosa megerőszakolja

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét megerőszakolás erőszak orvos kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellnagyobbító műtétje után arra ébredt a csinos divattervező, hogy altatóorvosa megerőszakolja. Elképesztő történet.

A 35 esztendős divattervező, Erika Bykova mellnagyobbító műtétre vállalkozott. A beavatkozás remekül sikerült, de ami utána történt, az maga volt a rémálom. A nő még a gyógyszerek hatása alatt állt, amikor arra ébredt, hogy az altatóorvosa, Jurij Csernyikov épp megerőszakolja.

Azt mondogatta, hogy nyugodjak meg, minden rendben lesz. Megérintett, de tehetetlen voltam, még a szememet is alig tudtam nyitva tartani, hiába is próbáltam a lábaimmal félrelökni. Utána sokáig nagyon rosszul éreztem magam, a férjemnek sem mertem rögtön szólni a történtekről" – idézi a nő szavait a Mirror.

Erika később mégis elmesélt mindent a rendőrségen és egy tévéműsorban is beszélt szörnyű élményéről.

Az 59 éves férfi a rendőröknek bevallotta a szexuális aktust, ám ő egészen máshogy látja a történteket: szerinte erőszak nem történt, a nő is akarta az együttlétet.

Folyamatosan kérdezgettem, jó-e neki, amit csinálok. És erre ő azt válaszolta, hogy igen, nagyon jó. Még a lábait is széttette. Persze utána rögtön megbántam, ami történt, szégyelltem magam a feleségem előtt."

Az együttlétet a párjának is beismerte, aki megbocsájtotta neki a félrelépést, és meg van róla győződve, hogy a férfi csak elcsábult és nem erőszakoskodott.

Bátran mondhatom, ő soha nem erőszakolna meg senkit. Egyszerűen csak gyenge volt. 35 éve együtt élünk, jobban ismerem őt, mint bárki."

Novák Éva karaktere visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180830-novak-eva-karaktere-visszater-a-baratok-koztbe.htmlAz RTL Klub nagy meglepetéseket tartogat a Barátok közt rajongóinak! Több régi szereplő is visszatér, köztük Novák Éva. TV + Sztárok--Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni estek ki elsőként a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-delhusa-gjon-es-parja-molnar-fanni-estek-ki-elsokent-a-nyero-parosbol.htmlAhogy telnek a napok, úgy fogyatkoznak a nyerő párosok az RTL Klub műsorában. A szereplők elsőként Delhusa Gjont és Fannit szavazták ki a versenyből. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa másodikként esett ki a MasterChef VIP-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-demcsak-zsuzsa-masodikkent-esett-ki-a-masterchef-vipbol.htmlDemcsák Zsuzsa ugyan gyakran főz, teljesítménye mégsem volt elegendő a MAsterChef VIP műsorában. Alig tért vissza a képernyőre, máris távozott. TV + SztárokOrigoCurtis a jogdíjakból sok pénzt keres majd otthon ülve ishttp://www.life.hu/sztarok/20180830-curtis-a-jogdijakbol-sok-penzt-keres-majd-otthon-ulve-is.htmlMajka és Curtis nem lép együtt többet színpadra, ami azt jelenti, hogy Széki Attila komoly bevételtől esik el, de mégsem kell annyira aggódnia. A jogdíjak után szép összeg folyik majd be a számlájára úgy, hogy meg sem kellett mozdulnia. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney és Amal lesznek Harry és Meghan gyermekének keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20180829-george-clooney-es-amal-lesznek-harry-es-meghan-gyermekenek-keresztszulei.htmlUgyan még gyermeknek híre sincs, Meghan és Harry azt már eldöntötték, kiket kérnek majd fel keresztszülőknek. TV + Sztárok--Katalin hercegné női ivóklubot alapított az egyetemenhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-katalin-hercegne-noi-ivoklubot-alapitott-az-egyetemen.htmlKatalin hercegné igazi feministaként viselkedett az egyetemen: ivóklubot alapított a nők számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.