Nicki Valentina Rose mellek gigamell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves modell, Nicki Valentina Rose saját bevallása szerint neki vannak a legnagyobb mellei az egész Egyesült Királyságban. Nos, a képeit elnézve, ez nem lehetetlen. 

Nicki 21 évesen plasztikáztatta magát először, ekkor 32B-s keblét 44NN-s méretűvé műttette, amely 40 ezer fontjába került. A lány nem csak a mellméretével volt elégedetlen, az orrát is átszabatta, ugyanis az iskolában „nagy orrnak" gúnyolták. Az orrműtétekért összesen 20 ezer fontot fizetett, majd az ajkait is feltöltette további 8 ezer fontért.

A lány azóta befutott modell lett, ám méretei nem éppen kényelmesek: gátolják a vezetésben, alvás közben pedig a hátán kell feküdnie, hogy ne érezze magát kényelmetlenül. Annak ellenére, hogy az orvosok felhívták a figyelmét arra, hogy mindez veszélyt jelent az egészségére a lány folytatni akarja az átalakulását, s egy még nagyobb implantátum beültetését tervezi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tittiecommittee @chanelorsomething @elizabethmintodas

NVR (@vip_glamour_x) által megosztott bejegyzés,

Topless fotóval kívánt magának boldog születésnapot Rumer Willishttp://www.life.hu/intim/20180819-topless-fotoval-kivant-maganak-boldog-szuletesnapot-rumer-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya.htmlDemi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer a héten 30 éves lett. Ennek alkalmából egy topless fotóval köszöntötte magát, amit rajongói biztosan nem is bántak. Intim--Teljesen pucér legfrissebb fotóján Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/intim/20180816-teljesen-pucer-legfrissebb-fotojan-szorcsik-viki-szineszno.htmlSzorcsik Vikiről, a Jóban Rosszban egykori színésznőjéről eddig is tudtuk, hogy nem szégyellős, most azonban egy olyan fotót mutatott magáról, amilyet még mi sem láttunk. Intim--Sokan felveszik a telefonjukat szex közben is (18+)http://www.life.hu/intim/20180812-sokan-felveszik-a-telefonjukat-szex-kozben-is.htmlEgy telefonos jelerősítéssel foglalkozó amerikai cég 1000 18 és 34 év közötti ügyfelüket kérdezte telefonhasználati szokásaikról. Ekkor derült ki, ha megszólal a telefonunk, még a szex sem tabu. IntimOrigoA focirajongó Paola Saulino szexi képeivel szerez követőket az Instagramon (18+)http://www.life.hu/intim/20180624-a-focirajongo-paola-saulino-szexi-kepeivel-szerez-kovetoket-az-instagramon-kozel-felmillional-jar.htmlElképesztően erotikus fotókat oszt meg magáról a focirajongó lány, Paola Saulino. IntimOrigoA futballistafeleség ezt üzente a portugáloknak, maszturbáljanak a vb alatt (18+)http://www.life.hu/intim/20180609-rui-patricionak-a-felesege-vera-ribeiro-ezt-uzente-a-portugaloknak-maszturbaljanak-a-vb-alatt.htmlMaszturbálásra buzdítja a portugálokat Rui Patricio felesége, a szexuálterapeuta Vera Ribeiro - írja a Nemzeti Sport. IntimOrigoSonia Sieff fotóművész érzéki aktjai az Instagramon (18+)http://www.life.hu/intim/20180520-sonia-sieff-fotomuvesz-erzeki-aktjai-az-instagramon.htmlSonia Sieffnek már az édesapja is híres fotóművész volt. Nem csak aktokat fotóznak, de talán azok a legismertebbek, Sonia felvételei nemrégiben kötetben is megjelentek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.