A gyantaszalon munkatársa elárulta, mi most az intimfazon-trend

Forrás: Thinkstock -
bikinivonal szőrtelenítés gyanta intim szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi most az intimfazon-trend és mit ajánlanak a szakemberek!

Michaela Pak, egy gyantaszalon munkatársa elárulta, mi most az intimfazon-trend.

A fiatal korosztály szemrebbenés nélkül megbeszéli egymással, hogyan is néz ki a bikinivonaluk. Az idősebb páciensek ugyanakkor ilyesmiről nem beszélnek a barátainkkal. Eljönnek hozzánk és tőlem kérdezik meg, hogy mi most a divat, mert sejtésük sincs róla."

A fiatalok megbeszélik egymással, kinek hogyan néz ki odalent Forrás: Thinkstock

A szakember alapvetően három típust szokott javasolni. Nézzük, melyek ezek!

A hollywoodi

Ez olyan, akárcsak a Barbie-babának: teljesen csupasz. Tehát mindent eltávolítunk felül, alul és a köztes részeken is."

A brazil

„A felső részen hagyunk némi szőrt, de az alsó részek teljesen csupaszok maradnak. A felsőt pedig lehet többféleképp variálni, vagy egy vékony csíkot hagyunk, vagy háromszöget formázunk, de van, aki a szívformára esküszik."

A klasszikus bikinivonal

Csupán azokat a kellemetlen szőrszálakat távolítjuk el, amelyek kilógnának a biniki alól. Ez persze függ a fürdőruha típusától, ha kisméretű, akkor nagyobb részt kell lecsupaszítani. A többi részeket pedig csak megnyírjuk" – mesélte a nő a Mirrornak.

Ilyenek voltak az erotikus francia képeslapok: nagyon szaftos (18+)http://www.life.hu/intim/20180907-ilyenek-voltak-az-erotikus-francia-kepeslapok-nagyon-szaftos.htmlNe gondoljuk, hogy az erotikus felvételek csak manapság örvendenek hatalmas népszerűségnek. A régi francia képeslapokon is megjelentek igazán merész felvételek. IntimOrigoParis Hilton nem vett fel bugyit: kivillant a nemi szerve (18+)http://www.life.hu/intim/20180908-paris-hilton-nem-vett-fel-bugyit-kivillant-a-nemi-szerve.htmlParis Hilton a New York-i divathéten villantott olyat, ami minden, csak nem ízléses: tulajdonképpen kilátszott a nemi szerve. Intim--Az óvszer nem zsebbe és pénztárcába való: veszélyes ott tárolni (18+)http://www.life.hu/intim/20180908-az-ovszer-nem-zsebbe-es-penztarcaba-valo-veszelyes-ott-tarolni.htmlÁltalában az óvszerről a pasik szoktak gondoskodni, de a legtöbben nem a megfelelő helyen tárolják, így pedig pont arra lesz alkalmatlan, amire való. IntimOrigoPilát Gábor: "A teremtés igazi célja a vágy beteljesítése"http://www.life.hu/intim/20180904-pilat-gabor-a-vagyak-beteljesedeserol-beteljesiteserol.htmlA vágy önmagában olyan, mint a tér: üres és semleges. Amivel megtöltöd, az határozza meg a minőségét. Lehet jó szándékú és nemes, és bizony lehet tisztességtelen és becstelen is. IntimOrigo3 szexrekord a történelemből (18+)http://www.life.hu/intim/20180907-3-szexrekord-a-tortenelembol.htmlKíváncsi vagy rá, a történelem folyamán ki rendelkezett a legnagyobb csiklóval? Olvasd el cikkünket és kiderül! IntimOrigoA nyílt utcán szexelt egy pár a horvátországi Split történelmi negyedében (18+)http://www.life.hu/intim/20180906-a-nyilt-utcan-szexelt-egy-par-a-horvatorszagi-split-tortenelmi-negyedeben-18.htmlHangosan és szemérmetlenül esett egymásnak egy pár a horvátországi Splitben egy turisták által sűrűn látogatott történelmi városrészben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.