Kisméretű pénisszel rendelkező pasik számára készítenek óvszert

Forrás: Shutterstock -
pénisz méret szex óvszer felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit cég kisméretű óvszereket kezdett el gyártani azoknak a férfiaknak, akiknek pénisze kisebb az átlagosnál.

A kisebb pénisszel megáldott férfiakat mindig kínosan érinti, amikor valaki körülöttük a méretekről beszél és kizárt dolog, hogy bárki is be merné vallani, neki bizony tényleg kicsi... Ők azok a férfiak, akik már régóta vágynak kisméretű óvszerekre, egészen idáig azonban nem volt ilyen kapható.

Most a They Fit nevű brit cég végre piacra dobta a világ legkisebb óvszerét, amelyek a kisebb méretű péniszekre is remekül passzolnak – írja a DailyStar.

Férfiak millió keresnek rá nap mint nap kisméretű óvszerre az interneten. Mi valódi megoldást kínálunk a számukra" – áll a cég leírásában.

Most már a kisebb pénisszel rendelkező pasiknak sem kell aggódniuk Forrás: Shutterstock

A hozzászólások alapján úgy tűnik, az eddigi vásárlók nagyon elégedettek a termékkel.

Eddig soha nem találtam olyan óvszert, ami tényleg passzolna az én méreteimhez. Köszönöm!" – írta valaki.

Végre élvezhetem a biztonságos szexet a kisméretű óvszerrel" – így szólt egy másik hozzászólás.

Weisz Fanni édesanyja üzent lányának, hogy menjen haza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-weisz-fanni-edesanyja-uzent-lanyanak-hogy-menjen-haza.htmlWeisz Fanni édesanyja ismét üzent lányának, szeretné, ha Fanni hazamenne. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi bugyiban és melltartóban a rúdon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-bodi-sylvi-bugyiban-es-melltartoban-a-rudon.htmlBódi Sylvi újra Budapesten van, és régi szenvedélyének hódol: rúdtánc közben jelentkezett be közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoPamela Anderson szakított 19 évvel fiatalabb kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-pamela-anderson-szakitott-19-evvel-fiatalabb-kedvesevel.htmlAz 51 éves Pamela Anderson szakított nála 19 évvel fiatalabb kedvesével, Adil Ramival. A színésznő nem akart sem házasságot, sem pedig azt, hogy a sportoló miatta kevesebbet találkozzon gyermekeivel. TV + Sztárok--Megházasodott Ryan Lochte, olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-meghazasodott-ryan-lochte-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzűk körben mondta ki a boldogító igent Ryan Lochte szerelmének, akivel már van egy közös gyermekük. TV + SztárokOrigoIlyen visszajelzéseket kapott Istenes Bence a német csatornátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-ilyen-visszajelzeseket-kapott-istenes-bence-a-nemet-csatornatol.htmlIstenes Bence Németországban, a Sky csatornán vezeti az X Factort. Eddig csak pár adás ment le, de úgy tűnik, nagyon elégedettek a magyar műsorvezetővel.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo17 évvel fiatalabb menyasszonya miatt szóltak be Kárász Róbertnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-17-evvel-fiatalabb-menyasszonya-miatt-szoltak-be-karasz-robertnek.htmlAz ATV #Bochkor című műsorában igen kínos kérdéseket kapott fiatal menyasszonyával kapcsolatban Kárász Róbert. A műsorvezetőt azonban nehéz volt zavarba hozni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.