Az egészségünk láthatja kárát, ha melltartóban alszunk

Forrás: Thinkstock -
keblek gomba keringés melltartó mellek alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos nő gondolja úgy, hogy ha melltartóban alszik, az nemcsak szexi, de megakadályozza azt is, hogy lógjanak a mellei. Az igazság azonban az, hogy számos problémát okozhat. 

Nem tanácsos melltartóban aludni, hiszen számos egészségügyi problémát és elváltozást okozhat. A Saggy boobs mozgalom is arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy nemcsak éjszaka, hanem nappal sem feltétlenül szükséges melltartót viselniük a nőknek, hiszen a lógó kebleket sem kell szégyellniük.

Már számos világmárka piacra dobott olyan melltartót, amelyet kifejezetten alváshoz ajánlanak, ezek pamutból készültek, merevtés nélkül és olyan kialakítással, hogy azok ne járjanak aggasztó mellékhatásokkal.

Alvás: melltartóban vagy anélkül? Forrás: Thinkstock

Ha melltartóban alszol, az ugyanis rossz hatással lehet a keringésedre. A szoros, főként merevítővel ellátott darabok, nem hagyják megfelelően dolgozni és elernyedni az izmokat, akadályozzák a keringést is.

Sok nő visel továbbá olyan melltartókat, amelyek nem az ő méretük, nem megfelelő a kialakításuk, így nemcsak a keringést akadályozzák, de a bőr sem tud megfelelően lélegezni, így akár gombásodás is felléphet, főleg a nyári, melegebb időszakban.

Szintén a merevítésből és a túl szorosra húzott pántokból adódóan bőrirritáció, kidörzsölődés is felléphet, nem beszélve arról, hogy a sok kényelmetlenség miatt az alvás sem lesz épp pihentető.

A férfiak imádják a teltebb feneket, mutatjuk, miért (18+)http://www.life.hu/intim/20180928-a-ferfiak-imadjak-a-teltebb-feneket-mutatjuk-miert-18.htmlSok férfi megfordul az utcán, ha egy gömbölydedebb fenekű hölgy sétál el mellette. Úgy tűnik, rajonganak a méretesebb tomporokért. Most a is kiderült, hogy miért. IntimOrigoSzobrot készítettek Cicciolináról: aktus közben látható a sztár (18+)http://www.life.hu/intim/20180929-szobrot-keszitettek-cicciolinarol-aktus-kozben-lathato-a-sztar.htmlKiállítási tárgy lett Cicciolina, és nem is akárhogyan...Intim--6000 nővel szexelt az olasz férfi, nővel volt, akkor is, amikor meghalthttp://www.life.hu/intim/20180928-6000-novel-szexelt-az-olasz-ferfi-novel-volt-mikor-meghalt.htmlMaurizio Zanfanti az olaszroszági Riminiben dolgozott 17 éves kora óta. A 63 éves férfit a világ egyik legnagyobb playboyának tartották. Állítása szerint 6 ezer nővel feküdt le életében. Amikor meghalt, akkor is épp egy hölgy társaságát élvezte. IntimOrigoPilát Gábor: "Boldogtalanságra vagy ítélve?"http://www.life.hu/intim/20180926-pilat-gabor-a-boldogtalansagrol-es-boldogsagrol.htmlA becsületes embernek nem az a fő jellemzője, hogy becsülettel tűri, hogy belerúgjanak, és az elnyomás hatására végül olyan anyagtalan és csendes legyen, mint az árnyék. IntimOrigoTess Holliday, plus size modell ízléstelen fotót posztolt: teljesen pucérhttp://www.life.hu/intim/20180928-tess-holliday-plus-size-modell-izlestelen-fotot-posztolt-teljesen-pucer.htmlFolyamatosan meztelenkedik Tess Holiday, plus size modell, aki a divatvilág duci modelljeihez képest is igen méretes idomokkal van megáldva. Közösségi oldalán ezúttal anyaszült meztelenül pózol: túllőtt a célon.IntimOrigoKiderült, mi is valójában a női ejakuláció (18+)http://www.life.hu/intim/20180927-kiderult-mi-is-valojaban-a-noi-ejakulacio.htmlA női ejakuláció mítoszáról sokan hallottunk, de kevesebben tapasztalták. Ám, hogy valóban létezik-e, és ha igen, akkor mi is az, arra most megkaptuk a választ, de valószínűleg sokan nem fognak ennek örülni. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.