A New York-Budapest járaton szoptatott az édesanyja, undorítónak nevezték

édesanya repülő szoptatás család gyermek Réka Nyári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-ban élő fotográfus, Réka Nyári a New York-Budapest járaton utazott, amikor megszoptatta 34 hónapos kislányát. A repülő egyik utasa azzal vádolta, hogy el akarja venni férjét. A fotós frappánsan vágott vissza a fanyalgóknak. 

Réka Nyári fotográfus szerint, aki azzal vádol egy szoptatókismamát, hogy így akarja elcsábítani a férfiakat, az egy perverz. Az édesanyát a New Yorkból Budapestre tartó repülőjáraton nevezte undorítónak egy nő, amikor 34 hónapos lányát, Ilot szoptatta.

A fotósról egyébként a Daily Mailcikke azt írja, hogy finn származású, bár neve eléggé magyarnak tűnik. A lényeg azonban az, hogy a repülőn előtte utazó nő azt mondta neki, bizonyára azért szoptatja lányát nyilvános helyen, hogy elcsábítsa a férfjét. A fotós rendkívül megalázónak érezte a helyzetet.

Réka Nyári úgy gondolja, a szoptatás a természet ajándéka, éppen ezért az eset után olyan művészi fotókat posztolt Instagram-oldalára, melynek a szoptatás a témája. A képeken ő és kislánya láthatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.