Ásvány helyett vaginára hasonlított az édesanya tortája

sütés torta ásvány gasztronómia konyha vagina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfia születésnapjára szeretett volna különleges ásványra hasonlító tortát készíteni egy édesanya. Az eredmény valóban különleges lett, a legtöbbek szerint egy vaginára hasonlít a szülinapi meglepetés.

Kate Kirven oxtedi kétgyermekes édesanya kisfia 6. születésnapjára szeretett volna egy különleges tortát készíteni. A kisfiú rajong az ásványokért és kristályokért, így egy ilyen tortát szántak neki - írja a Mirror.

Az édesanya el is készítette, majd fel is töltötte egy anyukák által kedvelt fórumra. "Amíg be nem fejeztem, nem tudtam, hogy valójában egy szikrázó vaginát készítettem a fiamnak" - írta a fotóhoz Kate Kirven. A többi anyuka megnyugtatta, hogy ők is követtek már el hasonló hibát, de 6 évesen még úgysem tűnik fel a fiának.

Ha szeretnéd megnézni közelebbről a tortát, kattints ide!

A jónimasszázs segítségével minden eddiginél nagyobb lehet az orgazmusod (18+)http://www.life.hu/intim/20181004-a-jonimasszazs-segitsegevel-minden-eddiginel-nagyobb-lehet-az-orgazmusod-18.htmlNemcsak a párok közti bizalom építésére tökéletes a jónimasszázs, de hatalmas orgazmushoz is juttatja a páros hölgy tagját. Érdemes kipróbálni. IntimOrigoKate Rodríguez argentin tévés személyiség nem fél megmutatni a bájaithttp://www.life.hu/intim/20181004-kate-rodriguez-argentin-teves-szemelyiseg-nem-fel-megmutatni-a-bajait.htmlTáncosból lett tévés személyiség Kate Rodríguez Argentínában. Instagramját rengetegen követik, hiszen gyakran mutatja meg testét falatnyi ruhadarabokban. Intim--Sztorik céges bulikról: mindenki megszabadult a gátlásaitól (18+)http://www.life.hu/intim/20181004-sztorik-ceges-bulikrol-mindenki-megszabadult-a-gatlasaitol.htmlMindenki tudja, hogy a céges bulikon vigyázni kell, de valahogy ilyenkor mindig jobban csúszik az ital, valószínűleg azért, mert ingyen van... És bizony ez sok problémát okoz. Az alkohol megszabadít a gátlásoktól, így olyan dolgok történhetnek, amik miatt nagyon égő lesz másnap bemenni. Íme, néhány példa az elvadult esetekről, melyeket a Ripost szedett össze. IntimOrigoA sztriptíztáncos elárulta, mely mozdulatra buknak leginkább a férfiakhttp://www.life.hu/intim/20181003-a-sztriptiztancos-elarulta-mely-mozdulatra-buknak-leginkabb-a-ferfiak.htmlRengeteg módja van annak, hogyan csábíthatunk el egy férfi, ám csak kevesen tudják, hogyan kelthetünk izgalmat egyetlen mozdulattal. A sztriptíztáncos most elárulta. IntimThinkstockTeszt: Pocket Pulse, a férfiak legnagyobb örömérehttp://www.life.hu/intim/20181003-pocket-pulse-a-ferfi-orgazmust-elosegito-jatekszer-szexualis-segedeszkoz-tesztje.htmlFrissítette speciális kialakítású segédeszköz kínálatát a Hot Octopuss: a jelentős méretcsökkentésen átesett „Guybrator"-t tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián tette próbára! IntimOrigoPilát Gábor: Szakítás után, amikor felszínre tör a bosszúvágyhttp://www.life.hu/intim/20181003-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-bosszuvagyrol.htmlAmikor nemcsak elhagy a hű társ, hanem még megalázva is érzi magát attól a tudattól, hogy a másiknak nem szakad meg a szíve az ő távozása miatt, akkor gyakran felszínre tör a bosszúvágy... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.