Tisztasági bálon fogadnak szüzességek édesapjuknak az amerikai lányok

szüzesség videó bál fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgynevezett tisztasági bálon fogadta meg édesapjának Hannah, hogy egészen a házasságkötésig megőrzi szüzességét.

20 éve Randy Wilson és felesége hozta létre azt a mozgalmat, amely keretén belül a tinédzser lányok egy tisztasági bálon fogadalmat tesznek édesapjuknak arról, hogy a házasságkötésig megőrzik szüzességüket. Az azóta eltelt évek során több amerikai államban is elterjedt ez a szokás.

A 17 esztendős Hannah most a médiát is beavatta abba, hogyan is zajlik egy ilyen esemény. A lány egy menyasszonyi ruhához hasonló hófehér ruhát viselt, majd egy kulcsot adott fekete öltönybe bújt édesapjának, amit az esküvő napján az apa odaad majd a lánya vőlegényének. A férfi a lánya ujjára húzott egy gyűrűt, amit majd később jegygyűrűre cserélhet. Ezt követően kötöttek egy tisztasági szerződést.

Hannah saját akaratából vállalta a ceremóniát.

A Biblia azt írja, a házasság előtti szex bűn és én hiszek ebben. Ez a szertartás egyfajta szimbólum, amit szeretnék mindenkinek megmutatni. Én ezt teszem, nem érdekel, mások mit gondolnak. Lehet, hogy sokan furcsának gondolják, de nem számít, én azt csinálom, amiben hiszek. Ígéretet akarok tenni magamnak és Istennek, hogy a házasságig ártatlan maradok. Nem kell szexelni ahhoz, hogy tudjam, szeretnek" - idézi a lány szavait a The Sun.

Pilát Gábor: "A győzelmet és a bukást is megérdemeljük"http://www.life.hu/intim/20181010-pilat-gabor-a-depressziorol-es-a-gyozelemrol.htmlEgészen jól bele lehet tanulni a megúszásba, ha muszáj. De sohasem muszáj. IntimOrigoEnrique Iglesias és Anna Kurnyikova többet szexelnek a gyerekeik születése utánhttp://www.life.hu/intim/20181012-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-tobbet-szexelnek-a-gyerekeik-szuletese-utan.htmlEnrique Iglesias tőle szokatlan módon nyilatkozott magánéletéről: intim titkot árult el. Intim--A domina szerint virágzik a lábfétis-biznisz Angliában (18+)http://www.life.hu/intim/20181011-a-domina-szerint-viragzik-a-labfetisbiznisz-angliaban-18.htmlElképesztő titkokat oszott meg az angol domina, Julie Preston, azaz Mistress Dita. Elárulta, hogy rengeteg férfi rajong a lábfétisért, amely neki is kényelmesebb, mintha valakit pelenkáznia kellene. Ugyanis utóbbi is rengeteg férfit hoz izgalomba. Intim--Ez a 10 leggyakoribb dolog, amit az emberek tesznek szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20181011-ez-a-10-leggyakoribb-dolog-amit-az-emberek-tesznek-szex-utan.htmlAlvás, pizzaevés vagy zuhanyzás? Kiderült, melyik a 10 legnépszerűbb cselekvés közvetlenül szex után! IntimThinkstockPornóoldalak nőknek (18+)http://www.life.hu/intim/20181011-pornooldalak-noknek.htmlFelnőttfilmet nem csak a férfiak szeretnek nézni, alkalomadtán a nők is szívesen választják ezt a fajta kikapcsolódást. Annabelle Knight szexszakértő most elárulta, szerinte melyek a legideálisabb pornóoldalak a hölgyek számára! Intim--Egymást értékelték a párok, szomorú lett az eredményhttp://www.life.hu/intim/20181011-egymast-ertekeltek-a-parok-szomoru-lett-az-eredmeny.htmlEgy kutatásban arra kértek párokat, hogy értékeljék egymást különböző szempontok alapján. Az eredmény első ránézésre kielégítő lett, ám ha jobban megnézzük, rájövünk, hogy a párok egyike sem adott maximális pontszámot a másiknak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.