A humor és a humorérzék lehet a kulcsa a párkapcsolatoknak

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat nevetés humorérzék humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor nevettek együtt? Vagy inkább zavarba jössz, amikor a partnered rád mosolyog? Ezek az apró gesztusok elárulhatják, hogy mennyire lesz tartós a párkapcsolat.

Rengeteg dolgon múlhat egy párkapcsolat sikeressége, azt pedig már számos tanulmány kimutatta, hogy azok az emberek, akik többet nevetnek, boldogabban élik életüket.

De hogyan működik ez egy párkapcsolatban? Mennyire számít a humor, amikor arról beszélünk, hogy boldogok vagyunk-e egymással? A Daily Mail cikke szerint rendkívül sokat elárulhat az, ha megfigyeljük a párunk reakcióját a saját nevetésünkre.

Ha szívesen provokálod a párod, hogy nevessen, boldogabbak vagytok együtt Forrás: Shutterstock

A kutatók 154 heteroszexuális párt vizsgáltak. Rájöttek, hogy azok a párok, ahol a felek szívesen fogadják egymás nevetését, boldogabbak, sőt a szexuális életüket is kielégítőbbnek írtélték. Azok a párok viszont, akik zavarba jönnek, ha a másik rájuk nevet, nem szívesen provokálják a nevetést humorral, azok többet veszekednek, feszültebb a viszonyuk.

Orális kényeztetés a női orgazmusért: itt egy jól bevált módszer (18+)http://www.life.hu/intim/20181017-oralis-kenyeztetes-a-noi-orgazmusert-itt-egy-jol-bevalt-modszer.htmlItt egy olyan technika, amellyel minden pasi csúcsra juttathatja partnerét akár már három perc alatt. Intim--Egy volt szexmunkás elárulta, hogyan pontozzák őket az aktus után ügyfeleik (18+)http://www.life.hu/intim/20181017-egy-volt-szexmunkas-elarulta-hogyan-pontozzak-oket-az-aktus-utan-ugyfeleik.htmlEgy volt szexmunkás vallott arról, hogyan értékelték őt a szex után páciensei: azt is elárulta, miért tartja rossz ötletnek a pontozást. IntimOrigoÍme 3 különleges szexpóz a férfiak örömére (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-ime-3-kulonleges-szexpoz-a-ferfiak-oromere.htmlA cikkek általában olyan szexpózokat ajánlanak, melyek a nők gyönyörét szolgálják. Könnyebben elérhető a G-pont, vagy csak hamarabb ellazulnak. Mi most 3 olyan pozíciót mutatnunk, melyek a hímvesszőt kényeztetik igazán, de természetesen a hölgyek számára is nagyon élvezetes. IntimOrigoKínos szexbalesetek: rosszul sült el a kutyapóz (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-kinos-szexbalesetek-rosszul-sult-el-a-kutyapoz.htmlAmennyire élvezetes, legalább annyira veszélyes is a kutyapóz. Most pórul járt párok vallottak kínos szexbaleseteikről! IntimThinkstockIryna Ivanova modell szinte mindent megmutat, főleg hatalmas kebleit (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-iryna-ivanova-modell-szinte-mindent-megmutat-foleg-hatalmas-kebleit-18.htmlSzinte az arcunkba robbannak Iryna Ivanova hatalmas keblei, amikor Instagram-oldalát böngésszük. A sportőrült modell rengeteg erotikus képet tölt fel. IntimOrigoPornósztárok vallottak szexuális életükről (18+)http://www.life.hu/intim/20181016-pornosztarok-vallottak-szexualis-eletukrol.htmlKiderült, hogy a pornósztárok közül sokan küzdenek szexuális zavarokkal. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.