Pilát Gábor: A gyávaság az igazi bűn

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor párkapcsolat gyáva Tabuk nélkül a párkapcsolatról gyávaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor az ember még fiatal és kellően tapasztalatlan, akkor nehezen róható fel neki, hogy hisz a tündérmesékben. Azonban abban az esetben, ha valaki egyetlen kitörés nélkül viseli el az évekig tartó rémes kapcsolatát, akkor a gyávaság már igazi bűn lesz.

"...pedig a kapcsolat elején nem mutatott hajlamot a kicsapongásra, a hazugságra és a passzivitásra" – kezdetű gondolatsor remek megfigyelés lehet, azonban legalább annyira nem mutat megoldást a kialakult helyzetre, mint a tétlen várakozás. Mint ahogyan az sem, amikor a ki nem mondott, hallgatólagos beleegyezésükkel várják egy kívülről érkező új szerelemtől a robbanást, vagy esetleg azt, hogy a gyerekek serdülőkori ráébredése a szülők boldogtalanságára és gyarlóságaira, már nyílt lázadássá fajuljon.

Ha valaki egyetlen kitörés nélkül viseli el az évekig tartó rémes kapcsolatát, akkor a gyávaság már igazi bűn lesz Forrás: Shutterstock

A „Soha nem tudnám elhagyni a gyermekeimet és a családomat" elgondolás mind erkölcsi, mind etikai értelemben is példamutató magatartás, de amikor se szívvel, se lélekkel nem vagy már jelen, értelmezhetetlenné teszi azt.

Pilát Gábor: "A győzelmet és a bukást is megérdemeljük"http://www.life.hu/intim/20181010-pilat-gabor-a-depressziorol-es-a-gyozelemrol.htmlEgészen jól bele lehet tanulni a megúszásba, ha muszáj. De sohasem muszáj. IntimOrigoPilát Gábor: "Ezzel a saját sorsodat bélyegeznéd meg"http://www.life.hu/intim/20181010-pilat-gabor-a-spontaneitas-jelentosegerol.htmlNéha érezheted úgy, hogy az életedből kiveszett a spontaneitás. Amikor ésszel és erővel akarsz megoldani feladatokat, amiket eddig ösztönösen és jól csináltál... IntimOrigoTeszt: Pocket Pulse, a férfiak legnagyobb örömérehttp://www.life.hu/intim/20181003-pocket-pulse-a-ferfi-orgazmust-elosegito-jatekszer-szexualis-segedeszkoz-tesztje.htmlFrissítette speciális kialakítású segédeszköz kínálatát a Hot Octopuss: a jelentős méretcsökkentésen átesett „Guybrator"-t tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián tette próbára! IntimOrigoPilát Gábor: Szakítás után, amikor felszínre tör a bosszúvágyhttp://www.life.hu/intim/20181003-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-bosszuvagyrol.htmlAmikor nemcsak elhagy a hű társ, hanem még megalázva is érzi magát attól a tudattól, hogy a másiknak nem szakad meg a szíve az ő távozása miatt, akkor gyakran felszínre tör a bosszúvágy... IntimOrigoPilát Gábor: "El kéne kezdenünk feltétel nélkül szeretni valakit"http://www.life.hu/intim/20180926-pilat-gabor-a-nelkul-szo-helyes-jelenteserol-ami-nem-egyelo-a-nelkulozessel.htmlManapság kulcs nélküli autókat vezetünk, vezeték nélküli telefonokon beszélünk, láng nélküli tűzhelyeken készítjük a zsír és szénhidrát nélküli ételeket, miközben a kapcsolataink egyre inkább lélek nélküliek, a hozzáállásunk pedig gyakran érzés és lelkesedés nélküli. IntimOrigoPilát Gábor: "A világ megismeréséhez felejtsd el önmagad"http://www.life.hu/intim/20180919-pilat-gabor-a-mindenki-onmagabol-indul-ki-teveszmerol.html„Mindenki önmagából indul ki", tartja a mondás. Az ember minden egyes időpillanatban saját maga, ki is lehetne más, azonban a figyelme állandóan más és más dolgokra fókuszál, legyen az testi vagy mentális dolog. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.