Pucér férfiak lepték meg az idősek otthonának női lakóit: fotók

pucér meztelen néni idősek otthona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pucér felszolgálófiúkat kértek meglepetésként az egyik brit idősek otthonának női lakói.

Különleges kéréssel fordultak a vezetőséghez az essexi idősek otthonának női lakói: azt szerették volna, ha pucér felszolgálóktól kapják a vacsorát. Meglepő módon nem utasították el kérésüket, és egyszer csak beállítottak hozzájuk a kidolgozott testű férfiak, akik csupán egy aprócska, férfiasságukat eltakaró kötényt viseltek.

A mosolygós, vidám arcokból ítélve, a hölgyek nagyon élvezték az úriemberek társaságát.

Az egyikük, a 89 éves Joan mindig azt felelte arra a kérdésemre, hogy mire vágyik igazán, hogy egy pasira. Amikor felmerült ez az ötlet, hogy pucér férfiak jönnének felszolgálni, mindenki nagyon fellelkesült. Még a hölgyek lányai és unokái is eljöttek, hogy láthassák az attrakciót" – árulta el az egyik dolgozó a Mirrornak.

Az otthon legidősebb lakója, a 99 éves Doll azt kérte, hogy a pucér férfiak jövőre, a 100. születésnapján is térjenek vissza.

A hölgyek mind kicsípték magukat az eseményre és végig pajkosan nevetgéltek. Extraként némi masszázst is kaptak a férfiaktól, aminek külön örültek. Láthatóan nagyon élvezték az estét, sikerült nekik örömet okozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.