A magassarkú viselése gátolhatja az orgazmust (18+)

Forrás: Shutterstock -
szex magassarkú felnőtt orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, van egy női kiegészítő, ami negatív hatással lehet az orgazmusra. Nem más ez, mint a magassarkú cipő.

Míg a férfiak viszonylag könnyen eljutnak a csúcsra a szeretkezés során, a nőknek ez sokkal nehezebben megy. A Ripost azt írja, a hölgyek mindössze 10 százaléka képes arra, hogy minden egyes alkalommal elérje az orgazmust. Ennek több oka is lehet.

A lap azt írja, nemrég Eden Fromberg amerikai nőgyógyász kutatásai során arra jött rá, hogy a magassarkú viselése is gátolhatja az orgazmust. Szerinte ugyanis a tipegés deformálhatja az úgynevezett psoas izmot, ez pedig kapcsolatban áll a medenceizmokkal és a női nemi szerv örömszerző idegvégződéseivel. Ennek következtében az izomcsoportok képtelenné válnak arra, hogy továbbítsák az orgazmushoz eléréséhez szükséges idegi információt.

A magassarkú viselése gátolhatja az orgazmust Forrás: Shutterstock
Pataki Ági modellről is jelentettek a szocializmus idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pataki-agi-modellrol-is-jelentettek-a-szocializmus-idejen.htmlPornográf tartalmú jelentésekre számítottak azok, akik azzal bíztak meg valakit a szocializmus idején, hogy Pataki Ági manökenről jelentsen. Nem kapták meg a szaftos részleteket. TV + Sztárok--Survivor Vera kiakadt Jérémyre, mert neki adta a hátránythttp://www.life.hu/sztarok/20181030-survivor-vera-kiakadt-jeremyre-mert-neki-adta-a-hatrany.htmlVera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna. TV + SztárokOrigoMegszólalt Pásztor Anna zaklatója a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-megszolalt-pasztor-anna-zaklatoja-a-bortonben.htmlA börtönben nyilatkozott Pásztor Anna zaklatója. A férfi kijelentette, soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKizárták Kerényi Miklós Mátét a Ninja Warriorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-kizartak-kerenyi-miklos-matet-a-ninja-warriorban.htmlKerényi Miklós Máté nekivágott a Ninja Warriornak, de a bemutatkozása nem úgy sikerült, ahogyan azt tervezte: kizárták a versenyből. TV + SztárokOrigoPintér Tibor sírva fakadt A legbátrabb páros című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pinter-tibor-sirva-fakadt-a-legbatrabb-par-cimu-musorban.htmlTeljesen kiborult A legbátrabb páros című műsorban Pintér Tibor, aki párja, Rubos Friderika oldalán versenyez. Sírva fakadt, amit ma már megbánt. TV + SztárokOrigoÖnpusztító időszakáról vallott Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20181029-onpusztito-idoszakarol-vallott-demi-moore.htmlDemi Moore élete egyik legnehezebb időszakáról vallott: elárulta, hogy a karrierje elején képtelen volt értékelni önmagát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.